Кредитна карта без годишна такса

Издаване на кредитна карта без такса

Какви са таксите по кредитните карти, които се дължат при издаването и обслужването им? За да изберете оферта за издаване на кредитна карта трябва да сте наясно с всички такси, които ще дължите. Разгледайте офертите подробно и сравнете таксите при различните кредитни институции.

Избери и заяви

Как може да бъде издадена кредитна карта без такса?

  • При промоционална кампания – ако кредитната компания предлага промоционален период, в който издава кредитните карти без такса ще може да се възползвате от конкретно предложение. Важно е да уточните само издаването на картата ли е без такса или няма и годишни такси за обслужване на картата. Въпросът е съществен, защото така ще може да направите преценка до колко изгодна е офертата за издаване в промоционалния период.

Вижте най-изгодните кредитни карти

  • Лоялен клиент – ако сте лоялен клиент на определена кредитна компания може да се възползвате от преференциална оферта предназначена само за лоялни клиенти. Често пъти офертите са издаване без такса. В този случай също е валиден въпросът за годишната такса – дължи ли се всяка следваща година?
  • Нов клиент за кредитната компания – с цел привличане на нови клиенти някои от финансовите институции предлагат кредитните карти без такси за издаване и обслужване.
  • Служител при корпоративен клиент на банката – ако работите във фирма, която е голям корпоративен клиент на банката, то ще може да получите кредитна карта при по-изгодни условия с различни преференции. В този случай може да се обърнете директно към обслужващата банка, за да уточните какви преференции ползвате.
Кандидатствай тук

 

За какво да внимавате при издаване на кредитна карта?

  • Не всяка обявена оферта за промоционална е преференциална и с реални отстъпки. За да се уверите в това каква точно е преференцията направете сравнение с оферти на други кредитни институции.
  • Уточнете в какво се изразява промоцията – без такса издаване или и без годишна такса обслужване?
  • Възможно ли е да бъде издадена карта без такса за теглене от банкомат?
  • Информирайте се за всички такси, за да не останете неприятно изненадани след като вече картата бъде издадена.
  • Възможно е по картата да има месечна такса за обслужване – уточнете може ли да бъде издадена без месечна такса, тъй като това ще формира значителен разход и може да се окаже, че условията не са толкова изгодни.

Всичко това трябва да проучите предварително, за да сте сигурни, че избраната кредитна компания и кредитна карта са правилният избор. За да Ви помогнем в избора отправете запитване в сайта ни.

 

Избери най-добрата оферта

Вземи бързо и лесно с 1 клик