Избери от най-добрите ипотечни оферти

Разполагаме с актуалните оферти на всички банки и кредитни компании
Виж сравнение на най-добрите оферти в зависимост от твоя профил
Ще намериш най-изгодния кредит и ще си сигурен в правилния избор

Стъпка 1
Избери желан тип на ОФЕРТИТЕ

БАНКОВИ ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ

С официални доходи и добра кредитна история
Вземи най-изгодните оферти

 

КРЕДИТ СРЕЩУ ИПОТЕКА

Без доказани доходи и с лоша кредитна история
Вземи най-изгодните оферти

 

Стъпка 2
Подай индивидуално запитване с твоите изисквания
Стъпка 3
Получаваш пълно сравнение и безплатна консултация

Оферти и сравнение на 17 банки и кредитни компании

 

Защо да изберете кредит чрез ВСИЧКИ-КРЕДИТИ.com?

Услугата се предоставя в партньорство с банките от лицензиран кредитен посредник. 100% безплатно за клиентите.

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ СЕГА

Възползвате се отличните ни взаимоотношения с банките
Избирате от най-добрите оферти и подробно сравнение
Ползвате безплатни консултации и се предпазвате от рискове

Полезно за ипотечните кредити

Ако имате доказани доходи и ако сте погасявали кредитите си без закъснение може да изберете банков кредит. В случай, че сте имали забавени плащания през последните по ползваните кредити или търсите кредит без доказване на доходите, може да вземете безплатна оферта от небанкова кредитна компания. Изберете един от двата варианта и попълнете формите за запитване за получаване на оферти.
За всеки най-изгодния кредит може да бъде различен, защото банките имат различни оферти в зависимост от доходите, собственото участие, местоположението и вида на имота, срока на кредита, работодателя и други критерии. Отправете запитване през нашата платформа и ще получите индивидуални оферти. След сравнение на предложенията на всички банки и подробен анализ ще може да се определи кои е най-изгодният ипотечен кредит за вас. Трябва да се направи калкулация на разходите и да се изчисли цялостното оскъпяване. Единствено по този начин може да се определи до колко е изгодна една оферта. Всичко това лесно и бързо ще направи кредитният консултант след като заявите консултация.
Банките изискват доказване на доходите и чиста кредитна история. Ако не може да докажете доходите си независимо от какви правоотношения са, то може да се насочите към ипотечни кредити от небанкови финансови институции, които не обследват доходите.
След като отправите запитване в кредитния ни портал, ще получите информация и пълно сравнение на всички условия – лихва, такси, застраховки Живот и Имот, такси по съпътстващи услуги, банкови такси за изготвяне на ипотека, такса за пазарна оценка и други. Информацията ще съдържа обща сума на лихвите, които ще платите в края на периода и цялостно оскъпяване с включени всички такси. Така ще може да се направи реално сравнение и да изберете най-изгодния кредит.
Част от банките предлагат подобна услуга. Имайте предвид, че предварителното одобрение е валидно за определен период. Ако в този срок не реализирате кредита ще трябва да кандидатствате отново.
След като се определи профила на клиента, се изискват оферти от всички банки, които биха могли да финансират искането. Прави се сравнение на всички получени оферти, за да може да се избере най-подходящата и изгодна оферта. Преценката е на база на всички условия, които имат банките.
Подавайки запитване за консултация не дължите такси. Ще получите напълно безплатна консултация по всички въпроси свързани с теглене на ипотечен кредит. Заплащането се извършва от банките след като сделката се финализира.
След определяне на профила на клиента, кредитният консултант ще може да даде пълна информация за това при какви условия може да бъде отпуснат кредита.
В хода на разглеждане на кредита може да възникне необходимостта от осигуряване на поръчител. За да се предпазите от изненади, предварително обсъдете въпроса с кредитен консултант.
Обезпечението е важно за банките, но също толкова важни са доходите и доказаната възможност за погасяване на кредита. Някои небанкови кредитни компании отпускат и кредити без доказване на доходи. В нашия сайт можете да отправите запитване за оферта за кредит срещу обезпечение.
Подобно искане трябва да бъде коментирано предварително, за да може кредитният консултант да отправи коректно запитване към банките за оферти. Отпускат се кредити за покупка и ремонт като сделката се структурира по точно определен начин.
Всяка банка проверява кредитната история и задължително условие е кредитоискателите да не са допускали просрочия. Разбира се, има някои изключения, но не бива да разчитате на това. Ако сте допуснали инцидентно просрочие и може да бъде обяснено и подкрепено с документи, то банката ще го приеме. Когато, обаче говорим за системни закъснения, тогава не се допускат изключения, тъй като клиентът се счита за рисков от банките. При нас можете да отправите запитване за ипотечен кредит без доказан доход или с влошена кредитна история, като запитването се насочва към небанкови кредитни компании с шанс за одобрение и при влошена кредитна история.
След като подадете запитване за консултация ще обсъдите вариантите за рефинансиране с кредитния консултант. Рефинансирането е специфичен момент и трябва много внимателно да се направи анализ и преценка при какви условия ще се постигне желаният ефект за спестяване на средства.
Всяка банка има различни кредитни продукти. Финансиране с доходи от чужбина е възможно като след консултация с кредитен консултант ще сте наясно за това при какви условия може да получите кредит, какви изисквания имат банките и какви са необходимите документи за кандидатстване.
В изключително кратки срокове ще получите предложения от всички банки. Едновременно с това кредитният консултант ще направи сравнение на офертите и ще обсъдите възможностите за финансиране. Ползвайки безплатна консултация ще спестите много време и съответно ще скъсите срока за получаване на кредит.
След подаване на запитване ще получите отговор на всички въпроси свързани с цялостния процес по кандидатстване и отпускане на кредита. Ще ползвате безплатните услуги за съгласуване на всички документи, за които имате притеснения. Всичко това ще получите напълно безплатно.
На първо място спестявате време и пари! Освен това, ще получите професионална консултация и сравнение на условия между всички банки. Ще получите информация за всички предимства на всяка една оферта, както и насоки къде и за какво да внимавате. Ще ползвате безплатни консултантски услуги и ще получите пълна подкрепа по всички въпроси възникващи в процеса на теглене на кредит.

ЕКСПЕРТИ във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

Н. Димитрова

Анализ на банкови услуги във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

К. Митков

Експерт съдържание във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

Въпроси и отговори във ВСИЧКИ КРЕДИТИ

 

Полезно за ипотечните кредити

 

 

Имаш друг въпрос?

 

Какви са ползите за теб?

Възползваш се от огромен опит и многобройни кредити с водещите банки
Индивидуално договаряне и директна комуникация с банките
Ползваш безплатен консултант, на който можеш да разчиташ

ПОДАЙ ЗАПИТВАНЕ

Заяви безплатна консултация

За избор на ипотечен кредит