Кредитни карти

 Търсите кредитна карта? Тук ще получите информация за компаниите и банките предлагащи кредитни карти и картови продукти. Можете да направите сравнение и да изберете кредитна карта – без гарант или поръчител, без доказване на доход и дори и без да се налага да посещавате офис на банка. Кандидатстването онлайн е много лесно и бързо, а изискванията за одобрение в някои от компаниите са наистина минимални (да сте български гражданин, да сте пълнолетен и да имате валиден документ за самоличност).

Виж и заяви онлайн

Заемодател Сума Кандидатствай
 biala-karta-2  5000 лв. ВЗЕМИ КРЕДИТ

 

Кредитни карти онлайн

Търсите кредит кредитна карта онлайн? Можете бързо и лесно да изберете и да заявите кредитна карта онлайн – без тромави процедури и без сложни изисквания. Може да подадете запитване онлайн и в рамките на минути да получите одобрението. Изберете и заявете онлайн още сега. Попълвате запитването  и в рамките на минути ще получите отговор.

easycredit-online
Предложение за кредит от EasyCredit – с бързо и лесно онлайн кандидатстване:
– Суми до 3000 лв.
– Само срещу лична карта;
krediti-online-byrzi

Какво е важно да знаем за кредитните карти?

Разнообразието от кредитни карти е огромно. Ако искате да получите карта и се двоумите към коя банка да се насочите и какъв вид кредитна карта да изберете, първо съберете достатъчно информация за самите карти.

В кредитния ни портал, освен че сме представили отделните видове карти и параметрите по тях, ще получите и пълна информация за начина на работа с картите, техните предимства, както и за какво да внимавате, когато ползвате кредитна карта. Лесно и бързо ще получите цялата необходима информация, след което може да заявите издаването й онлайн само с 1 клик.

Заяви онлайн

Кога да ползвате кредитна карта?

Много е важно да определите за какво точно е необходима кредитната карта и тя ли е кредитният продукт, от който имате нужда? Всичко това е от съществено значение, защото ако не изберете правилния продукт е възможно да вложите излишни разходи и в крайна сметка да не получите това, което желаете.

След като Ви бъде отпуснат кредитен лимит, средствата от него може да ползвате като се разплащате в интернет, плащате стоки и услуги в търговски обекти в страната и чужбина, теглите на банкомат, плащате битови сметки и други. Важно е да сте наясно какви такси и комисиони дължите при всяка една транзакция.

Как се отпуска кредитна карта?

Предложенията за издаване на кредитна карта са различни и всяко едно има своите плюсове и минуси. За да се разреши ползване на кредитен лимит по карта, всяка една кредитна компания разглежда определени показатели. Необходимо е да сте изряден платец с чиста кредитна история и да получавате доходи.

Подавайки искане за одобрение на кредитен лимит, финансовата институция ще направи съответните проверки и ще вземе решение по искането Ви. Одобрението на лимита зависи основно от размера на доходите. След като вече сте получили одобрение, следва да подпишете договор и да бъде издадена пластиката.

По удобен за Вас начин и без да губите време подайте запитване за кредитна карта онлайн в сайта ни.

Подай запитване

Предимства при ползване на кредитна карта

Ако управлявате добре кредитния лимит по картата реално ще ползвате безлихвен кредит. Как става това? При плащане в търговски обекти или в интернет с кредитната карта не дължите такси. Ако възстановите изразходената сума в рамките на предварително определения гратисен период, банката няма да Ви начисли и лихва. В тези случаи сте ползвали лимита без да дължите и заплащате на банката нито лихва, нито такси.

Ако се възползвате и от опцията кешбек, то банката ще Ви възстанови и определена сума по сметката. Кешбекът се определя от всяка една кредитна институция, като може да бъде фиксирана сума на транзакция или процент от сумата на транзакцията. И в двата случая ще имате постъпление, което е в резултат на това, че ползвате кредитния си лимит.

Предимството на кредитната карта се крие в нейното правилно използване и управление.

 

Какви са допълнителните предимства на кредитните карти?

Освен основното и едно от най-важните предимства, кредитните карти имат и редица допълнителни екстри, от които може да се възползвате.

  • Изключителна свобода на разплащанията, което е породено от предоставяне на високи лимити на плащанията;
  • Отстъпки при пазаруване в предварително определени търговски обекти и сайтове в интернет;
  • Безплатни застраховки при пътуване;
  • Преференции и отстъпки на летища;
  • Отстъпки и преференциални цени за закупуване на пакети за екскурзии, почивки, круизи и други;
  • Отстъпки в ресторанти, заведения и много други.

За какво да внимавате?

Трябва да бъдете внимателни, когато избирате кредитна компания, от която ще ползвате кредитна карта. Предварително съберете достатъчно информация за начина на издаване на картите, условията за погасяване, степен на сигурност и защита на плащанията и възможните рискове.

Важно е да изберете най-изгодната оферта за кредитна карта. В това отношение ние ще Ви помогнем като заявите искането си в кредитния ни портал. Представили сме всички лицензирани кредитни компании в страната и предложенията им. Ще Ви помогнем не само в избора на кредитна карта, но и ще Ви помогнем да се предпазите от потенциални рискове.

 

Избери кредитна карта

Заяви бързо и лесно с 1 клик