Кредит на хора с лошо ЦКР

losho-crkНеимоверно през последните години все повече става търсенето на кредити на лица с не добро ЦРК и лошо кредитно минало!

Причината за това не е нужно да изясняваме, защото те са комплексни и  твърде индивидуални!

Какво да правим обаче, когато имаме лошо ЦРК ( лоша кредитна история ), а имаме спешна нужда от пари. Разбира се има много варианти, но те са свързани най-вече с допълнително обезпечаване на заема, гаранции или  някакъв залог! Има много компании за кредити, които предлагат онлайн заеми на хора с лошо кредитно минало( ЦКР ), затова оставаме избора във ваши ръце.

 

ВИЖТЕ СПИСЪК С КОМПАНИИ ОДОБРЯВАЩИ ХОРА С ЛОША КРЕДИТНА ИСТОРИЯ

krediti-online-byrziЗаеми и кредити за хора с лошо кредитно досие

Ако желаете да се възползвате от нов кредит въпреки, че имате лоша кредитна история е хубаво да се сте информирани, че едно от най-важните неща за вземане на положителен отговор за отпускане на желаната от вас сума е дали сте вкарвали редовно месечната си вноска, дали сте просрочвали,  колко кредита имате, освен стандарните допълнителни критерии като  дали имате доказан постоянен доход или гарант с такива . Тоест решението за отпускане на кредита от отдел кредит риск на всяка компания се обуславя от образно казано това дали може да ви се има доверие.

За ваше улеснение сме подбрали и компании за бързи и ипотечни кредити по различни критерии на големина на сумата, вид кредит и т.н. :

Виж повече Виж повече Виж повече

 

Виж повече Виж повече Виж повече

 
 

ЗАЕМ СРЕЩУ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА ИМОТ ( подходящи за хора с лоша кредитна история)

Vivacredit_new_logoАко се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.