Кредит на хора с лошо ЦКР

losho-crkНеимоверно през последните години все повече става търсенето на кредити на лица с не добро ЦРК и лошо кредитно минало!

Причината за това не е нужно да изясняваме, защото те са комплексни и  твърде индивидуални!

Какво да правим обаче, когато имаме лошо ЦРК ( лоша кредитна история ), а имаме спешна нужда от пари. Разбира се има много варианти, но те са свързани най-вече с допълнително обезпечаване на заема, гаранции или  някакъв залог! Има много компании за кредити, които предлагат онлайн заеми на хора с лошо кредитно минало( ЦКР ), затова оставаме избора във ваши ръце.

 

Вижте списък с компании одобряващи хора с лоша кредитна история

 

 

 

Ако желаете да се възползвате от нов кредит въпреки, че имате лоша кредитна история е хубаво да се сте информирани, че едно от най-важните неща за вземане на положителен отговор за отпускане на желаната от вас сума е дали сте вкарвали редовно месечната си вноска, дали сте просрочвали,  колко кредита имате, освен стандарните допълнителни критерии като  дали имате доказан постоянен доход или гарант с такива . Тоест решението за отпускане на кредита от отдел кредит риск на всяка компания се обуславя от образно казано това дали може да ви се има доверие.

За ваше улеснение сме подбрали и компании за бързи и ипотечни кредити по различни критерии на големина на сумата, вид кредит и т.н. :

 

 

 

ЗАЕМ СРЕЩУ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА ИМОТ ( подходящи за хора с лоша кредитна история)

• Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 90 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.

• Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

КРЕДИТ СРЕЩУ ИПОТЕКА

Без доказани доходи и с лоша кредитна история
Вземи най-изгодните оферти


С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.
Кредит на хора с лошо ЦКР

Банки и небанкови компании работещи с лошо цкр

Основен въпрос, когато става въпрос за банкови финансови организации, отпускащи кредити е как в случай, че името ви фигурира в ЦКР като нередовен платец, ще може да получите кредит. С тази публикация ще разберете как да получите финансиране, когато сте с лоша кредитна история, ако не намерите такъв човек, който да ви е достатъчно близък и да ви има голямо доверие, за да ви стане поръчител или гарант. Алтернативен вариант е вие самите да предложите на заемодателя ваш имот като къща или апартамент като залог, че ще върнете парите. Друга възможност включва опция да се опитате да получите обезпечен заем, т.е. предложете на банката имот (гараж, кола и т. н.), но в същото време трябва да имате 100% увереност във вашата бъдеща платежоспособност, за да не загубите собствеността си и тя да стане притежание на банката, към която имате дълг. Тези методи може да изглеждат твърде неприемливи, но ако наистина имате нужда от пари, то може да ви помогнат да излезете от затруднената финансова ситуация.

Добре е да знаете, че размерът на кредита за хора с лошо цкр е с по-висока лихва от стандартните кредити, която пада върху плещите на кредитополучателя, а това понякога става причина за нередовно плащане на вноските и може да попаднете в капана на дълга. Затова пазете добрата си кредитна история и внимавайте за вашето досие в Централния кредитен регистър.

Ако имате проблеми при изучаването на предлаганите от банките и фирмите кредити на пазара, знайте че е по-добре да се посъветвате с професионалист, защото наистина е доста сложно е да проучите офертите на заемодателите, включително условията, за да изберете сами най-изгодния за вас кредит. Ако разполагате с достатъчно свободно време може да разгледате онлайн платформи, специализирани в сравнението на кредитните продукти на отделните заемодатели. Добре е да знаете, също така, че има фирми, които канят длъжници с отрицателна кредитна история да възстановят и върнат банковите си кредити.