Бърз кредит без поръчител

Бърз онлайн кредит до заплата без поръчител или нужда от гаранция

 

Ако желаете да получите бърз онлайн кредит без поръчител или спешен заем до заплата, именно тук може да намерите предложения от доставчици на бързи бари в брой у нас. Кредитите, които ще Ви представим са за определен гратисен период, за тях се изисква само валидна лична карта, не е нужно да бъдат обезпечавани с външен гарант и са с 0 % лихва.

Вижте нашите всички предложения за бърз заем без поръчител

Кандидатствай тук

Бърз заем без поръчител. Бърз кредит до заплата.

ВИВУС

• Изцяло онлайн услуга, при която нямате нужда от поръчител или гарант, когато сте във финансова проблемна и непредвидена ситуация.
• Всеки първи заем е с 0 % лихва. Оптималният размер на заема е 700 лв. Връщате сумата, която сте усвоили, без допълнителни лихви, такси и комисионнни.

• Бърз заем до заплата без поръчител или гарант, както и без материално обезпечение.
• Спешни заеми 24 часа – 7 дни в седмицата.
• Един от най-скоростните и сигурни канали за транзакция на пари.
• Одобрението става до 15 мин.

Кандидатствай тук

Бяла Карта

Бяла Карта е международна кредитна карта с лимит от 100 до 3000 лв. Без изискване за трудов договори и шанс за одобрение при влошена кредитна история.

Клиентите на Бяла Карта не плащат такси за издаване, преиздаване и обслужване на картата. Бяла Карта е напълно безплатна за теб, ако не си използвал сума от одобрения ти кредитен лимит.
Бяла Карта е БЕЗ ТАКСА за теглене на пари в брой от банкомати в Европейския съюз, БЕЗ ТАКСА при плащане на ПОС и онлайн.
С тази гъвкава и достъпна кредитна карта ще получиш обслужването, което очакваш.

Кандидатствай тук

VIVACREDIT

• Бърз кредит без поръчител до 1500 лв.
• Одобрението става в рамките на 15-30 мин.
• Без скрити комисионни, лихви и такси.

Онлайн услуга, която няма нужда да имате гаранти или допълнително поръчители.

Smile Credit

• Само с няколко клика може да получите спешни пари навреме.
• Оптимално улеснено и достъпно кандидатстване, опростена форма, изцяло онлайн услуга.
• Не се налага да плащате допълнителни разходи за никакви такси и без SMS.

• До 20 мин. може да получите отговор на заявката си за бърз заем.
• Фирмата предлага следните финансови продукти: за заеми от 50 до може да получите заем до заплата без поръчител или гарант; От 600 до 1 500 лв. може да пълучите бърз онлайн заем без поръчител или гарант на вноски.
• Рефинансирания по кредити.
• Може да получите онлайн бърз кредит без външен гарант – без залог, без имуществена ипотека и без материално обезпечение

Кандидатствай тук

Ти Би Ай Банк

• Само с валидна лична карта може да получите спешни пари на заем без поръчител.
• Изберете си метод за подаване на заявлението, който е удобен на Вас – чрез Интернет, в реален офис или по телефона.
• Времето за одобрение на бърз онлайн заем е от 5 мин. до 2 часа.

• Може да заявите желаната от вас сума в размер от 300 до 7 500 лв.
• Спестете време и усилия с улесненото кандидатсване по Интернет.
• Може да получите заем по банков път, от каса на офис или чрез уебсайта www.ePay.bg. от всеки банкомат, обслужван от системата B-pay, на касите на Хендли, Офис 1, Fast Pay Easy Pay и пр.
• Срокът Ви за погасяване е удължен оптимално, за да го погасите по-лесно – от 3 месеца до 3 години.

 

 


Полезна инфромация

 

 кредит без поръчител

Всички доставчици на кредитни услуги, извървяха дълъг път, за да стигнат до това, което са днес. Преди години бе възможно да се натъкнете на банки, които да упражняват принуда, да използват заблуждаваща реклама или неразбираема терминология в офертите си. С други думи – да се опитват да представят себе си като по-евтини, по-изгодни и с по-нисък лихвен процент, а същевременно не упоменаваха за скрити такси, застраховки и разходи. ЕС направи много, за да може днес да разчитате на ясни и прозрачни оферти на банките.

На всекиго може да се случи да дължи огромна сума на топлофикация или да прескочи някой и друг наем. А най-неприятно е когато медицинските разходи на вас или ваш близък надвишават очакванията ви. Такива недобре предвидени и планирани ситуации са също честване на лични, семейни и други празници, реновиране на жилището, ремонт на автомобил или основни електроуреди. Животът на всеки от нас изобилства от такива ситуации. Но вие не се отчайвайте. В крайна сметка, животът ни е онова, което става без да го плануваме. А нещастията идват така неочаквано!

Бързите кредити са добро решение за адекватен изход от тези ситуации. Те се предлагат при разумни условия и дори да закъснеете с плащането, предвиждат различни варианти на справедливо решение и ново споразумение – с по-голям срок на изплащане и с по-малък размер на вноските. Всеки нов клиент се ползва първия път от кредит, към който не се начислява лихвен процент. За одобряване на условията на кредита кредитополучателят се съгласява, че е в състояние да се отнесе отговорно към поетия ангажимент и да върне кредита. Кредитополучателят има право по всяко време, изцяло или частично, да изплати заема предсрочно, тоест да осъществи цялостно плащането и лихвите по кредита. Кредитополучателят, естествено не плаща компенсации за предсрочното погасяване на кредита.

Бързите кредити без поръчител предвиждат опция рефинансиране на кредит без поръчител. Това означава, че ако вече сте изтеглили кредит, но не се справяте успешно с погасяването му, можете да го рефинансирате, за да облекчите ситуацията, в която се намирате, както и да удължите периода, за да се справите с проблемите. Банковият пазар се характеризира с динамични релации, които възникват неминуемо в резултат на варираците икономическите и социални условия. Така се менят и условията по отпускане на заемите като срокове, проценти, такси, лихви и пр. Рефинансирането може да намали размера на всички тези разходи и да отдалечи във времето крайния срок за погасяване на кредита. Така, че ако сте теглили кредит без попечител, рефинансирането е вид спешна помощ, която освен всичко друго е навременна, ефективна и наистина ще облекчи положението, в което се намирате. Ако все още не сте теглили кредит, проверете дали кредитора, който сте избрали предлага рефинансирането като услуга.

Когато кандидтствате в реален офис или онлайн за бърз кредит без поръчител вие попълвате стандартизиран формуляр и бивате одобрен на база минимална проверка на вашите данни. Например, дали сте пълнолетен, дали имате лична карта, дали имате постоянен доход и пр. Всичко от началото до одобрението ви отнема няколко минутки. Формуларът представлява бланка, в която попълвате името си, имейла си, вида кредит, който желаете да ви бъде отпуснат, размера на кредита и срока, в който реално сте в състояние да го изплатите. Може да се откажете, както след като сте изпратили заявлението, след като сте удобрен, така и в двуседмичен срок, след сключване на договора.

Бърз кредит без поръчител
Бърз кредит без поръчител

Повечето коректни банки предлагат и друга опция, с която да облекчи положението ви, когато сте в парично затруднение. Ако сте теглили кредит от една банка и сте го връщали на време, но в момента не се справяте в уговорения срок, банката може да ви отпусне и втори кредит, с който да погасите първия. По-голямата част от легитимни компании предлага на клиентите си с добра кредитна история отстъпки и преференциални програми, от които могат да се възползват.

SMS кредит представлява бърз, удобен и лесен начин да получите помощни средства в критичен за вас момент, когато вашите близки ви откажат помощ. За да кандидатствате за такъв заем, трябва да си направите регистрация на уебстраницата на кредитора, който сте избрали. Следва взимане на символична сума от вашата банкова сметка, например, една стотинка, за да се докаже нейната автентичност. Това служи като доказателство за съгласието от страна на кредитора. След като се регистрирате, кредитът може да се получи с текстово съобщение и определената команда в рамките на броени минути. След като ви одобрят като ползвател на кредита, следва транзакция в банковата ви сметка. За да оптимизирате процеса е желателно да използвате една и съща банка, както за банковия си депозит, така и за SMS кредита. В противен случай може процеса да се проточи малко във времето. Критериите, на които трябва да отговаряте са сравнително сходни при различните банки или компанни за бързи кредити:

  1. Човек трябва да бъде на възраст 18 години
  2. Трябва да имат постоянни доходи, които да ви позволят да изплатите заема.
  3. Не трябва да имате отрицателна кредитна история, защото тя представлява най-пряко човешкото поведение по отношение на заеми.

Това са само някои от тях, но основните и най-важните показатели, на които обръщат внимание всички кредитори.

Винаги, когато обмисляте да теглете кредит, е добре да сте в спокойна и тиха среда, да се чувствате сигурни и уверени при взимане на крайното решение, както за услугата, така и за размера на заема и срока на вноските. По тези причини компаниите, които са номер едно у нас на банковия пазар предлагат не само онлайн услуги и изчерпателна информация за характеристиките на своите финансови услуги и продукти, но и безплатни приложения за таблет и мобилен телефон. Те използват само средствата на лоялната конкуренция и никога няма да видите да злословят за друг водещ финансов посредник необоснавано и само, за да оронят авторитета му. Освен това те използват вградени филтри, които да сравняват техните актуални параметри на кредитите като проценти, такси, застраховки, лихви и прочие с тези на останалите финансови посредници в Интернет.

 

Бързи онлайн кредит по сума

 

Видове бързи кредити