Бързи кредити

Вземи бързо и лесно за минути!
Виж, сравни и заяви онлайн!

Бързи онлайн кредит по сума

Видове бързи кредити

 

ТОП кредитни компании

Сравни офертите и кандидатствай онлайн

Ще получиш отговор до минути. Без загуба на време.

ВЗЕМИ ОНЛАЙН

Защо да избереш бърз заем във ВСИЧКИ КРЕДИТИ?

Винаги актуални оферти
Лесно сравнение и избор
Кандидатстване с 1 клик
Само проверени компании
Отговор до минути
Безплатно кандидатстване

Чести въпроси и отговори за бързите кредити

Да, кандидатстването през ВСИЧКИ КРЕДИТИ е напълно безплатно за Вас. Получавате сигурност и защита, като не дължите никакви такси, дори ако по някаква причина се откажете да изтеглите кредит.
Изберете кредит и кандидатствайте онлайн. За някои кредити попълвате само име и телефон и натискате бутона за кандидатстване. До минути ще получите отговор на запитването с пълна информация за одобрението и всичко, което ви интересува. Без тромави процедури, без излишни документи и формалности.
Изискванията са минимални за повечето онлайн кредити! Разбира се, всяка кредитна компания има своя кредитна политика и различни условия. При нас може да разгледате офертите и да изберете най-подходящия кредит, вкл. за кредит само с лична карта, без доказване на доходите или с шанс за одобрение при просрочия или влошена кредитна история.
Ако имаш навършени 18 години и актуален документ за самоличност, може да подадеш запитване онлайн и до минути ще получиш отговор. Всяка финансова институция има различни кредитни продукти, промоции и варианти за кредитиране.
Времето за одобрение и получаване на кредит е различно в различните компании. Разгледайте офертите в нашия сайт и вижте времето за одобрение и получаване на парите. Много компании предлагат експресно одобрение за спешни случаи. Изберете желания кредит и вижте сроковете за получаване на парите.
Още при кандидатстването ти определяш начина на получаване на кредита – в брой, по банкова сметка, чрез Изи Пей или по друг удобен за теб начин. Всяка кредитна компания предлага различни варианти за усвояване на кредита, като това е описано в информацията за кредита.
Ако избереш правилния кредитен продукт е достатъчно да кандидатстваш в една кредитна компания. Кандидатстването е за секунди, а одобрението става за минути. В случай, че не те удовлетворява отговора, може да подадеш искане и в друга компания.
Вие може да определите желания срок на кредита в зависимост от сумата на заема и от месечните погасителните вноски, които можете да погасяване. Кредитните компании предлагат различни кредитни продукти, от които можете да изберете. Възможно е Вие да определите вноската си, както и да върнете цялата сума в рамките на месеца, когато става въпрос за по-малки по размер кредити. Най-често бързите кредити са до 1-3 месеца, 6, 12, 24 или 36 месеца и по-рядко се предлагат по-дългoсрочни кредити до 5 или 7 години.
Разгледайте различните кредитни оферти и изберете от кредитните компании предлагащи заеми без гарант. В зависимост от вашия профил може да получите заем без поръчител. В някои компании кредитите без гарант се предлагат срещу допълнителна такса, като по този начин отпада нуждата от осигуряване на поръчител. Необходимостта от поръчител възниква при наличие на по-висок риск по кредита. Не е задължително да бъде изискан гарант по кредита. Изберете кредит и подайте запитване в нашия сайт и ще получите пълна информация за възможностите.
Има кредитни компании, които предлагат кредити с минимални доходи или без доказване на доходи. За Вас е важно да съобразите погасителната вноска с доходите, с които разполагате, за да сте спокойни, че ще можете да погасявате кредитите си редовно.
Вижте сравнението на бързите кредити, където сме посочили максималната сума на кредитите във всяка отделна кредитна компания. Най-общо повечето компании за бързите кредити предлагат заеми до 5000 лв., като за коректни клиенти сумата може да достигне и до 8 000 лв. При бързите кредити срещу ипотека сумите може да бъдат значително по-високи, като зависят от пазарната цена на имота. При всички положения бързите кредити са подходящи за по-малки кредити с по-кратък срок за погасяване. При по-големи суми е желателно да се насочите към ползването на банков кредит с доказани доходи.
За всеки отделен случай най-изгодния кредит може да бъде различен в зависимост от профила на клиента, доходите, желаната сума, срока, бързината на одобрение и други. Така например при официални доходи и добра кредитна история, можете да получите по-изгоден кредит. Може да изтеглите безлихвен бърз кредит в случай, че теглите за пръв път от избраната кредитна компания и отговаряте на изискванията. В някой кредитни компании има възможност за теглене на кредит до заплата без лихва, ако погасите кредита своевременно. В зависимост от избора на погасителен план се определя и оскъпяването. При всички случаи, ако върнете парите в кратък срок, то оскъпяването ще бъде по-малко. Изберете кредит в нашия кредитен портал, подайте искане онлайн и ще получите пълна информация за погасителните вноски и всичко необходимо.
Може да кандидатствате за бърз ипотечен кредит, ако разполагате с имот, който може да бъде ипотекиран. Изискването по отношение на имота е да няма тежести върху него и пазарната оценка да бъде достатъчна за искания размер кредит. Ипотечните кредити от небанкови кредитни компании са подходящи в случай, че искате да получите заем без доказани доходи или при влошена кредитна история. Имайте предвид, че тези кредити са с по-високи лихви и с по-кратки срокове за погасяване (до 5, 7 или години). По тази причина следва да сте внимателни, защото оскъпяването ще бъде по-високо от банковите кредити и съответно при висок размер на заема следва да съобразите внимателно месечните погасителни вноски с разполагаемите доходи, както и да калкулирате общото оскъпяване за срока на заема.
В описанието на всеки от кредитните продукти сме посочили информация за възможните начини на усвояване и погасяване на кредита. Повечето компании предлагат много възможности за внасяне на дължимата сума, включително с плащане по банков път, в брой, в офис, чрез ИзиПей и др. При всички положения начините на плащане са описани в договора за кредит и винаги можете да различните опции за плащане.
В нашия сайт можете да разгледате оферти и на други кредитни компании и да подадете ново запитване. Изберете кредит, който е подходящ за Вас, за да можете да получите кредит. Например, ако търсите заем без доказване на доходи, разгледайте офертите на кредитните компании предлагащи кредити без изискване за трудов договор. Ако сте имали просрочия или влошена кредитна история, може да разгледате и да подадете запитване за одобрение от списъка с компании с шанс за одобрение при лоша кредитна история.
Вноската по кредита може да бъде променяна. Във всяка компания има различни възможности за изменение на погасителния план, като е възможно за това да бъде начислена и допълнителна такса за преразглеждане на кредита. В случай, че желаете да платите по-голяма сума или искате да погасите кредита предсрочно, можете да го направите, като уведомите кредитната компания. Ако нямате възможност за своевременно погасяване, задължително се свържете с финансовата компания, от която сте получили кредит (данни за контакти можете да намерите в договора си за кредит). Препоръчително е да договорите размер на месечната вноска, който не натоварва месечния Ви бюджет и който можете да погасявате без забавяне. Това е важно, тъй като по този начин няма да имате допълнително начисление на лихви за просрочие и ще запазите добрата си кредитна история за лесно получаване на изгодни кредити в бъдеще.

100%

безплатно кандидатстване

90%

шанс за
одобрение

300 000

онлайн
потребители

Виж всички бързи кредити

Избери и кандидатсвай онлайн