Бързи кредити

Бързи онлайн кредит по сума

Бързи кредити по други критерии

 

  Ако сте пенсионер и търсите възможност за пари на заем, то тук може да получите специализирана информация за компаниите у нас, които отпускат евтини и изгодни заеми на пенсионери. Вижте повече тук.

  Ако се нуждаете наистина спешно от пари, то трябва да изберете компании който могат да отреагират бързо и адекватно на тези ваши нужни. Ето част от нашите препоръки.

Компании за експресни кредити по телефона.

Полезна информация

Кредитният калкулатор ви придружава във верния избор на вашия кредит

Кредитният калкулатор е стандартизирана онлайн бланка, която попълвате, за да изчислите какви ще бъдат вашите разходи, ако изберете определен кредитна услуга на конкретна банка. Хубавата страна на кредитния калкулатор е, че той включва абсолютно всички разходи, които могат да съпътстват процеса на погасяване на кредит. За да онагледим този инструмент и това как работи и защо се използва, ще вземем пример за калкулиране на годишен процент на разходи. Това може да касае дългосрочен автозаем, потребителски заем или ипотечен заем. Ще разгледаме как се променят субективно и точно спрямо вашия избор на вида заем и вашето икономическо положение, реалните параметри и крайния резултат. Това идва да покаже, че не за всеки условията са еднакви, а напротив. Банките са по-благосклонни към хората с по-нисък статус и към тях са по-склонни на някои отсрочки, а към хората с по-добро финансово положение са по-взискателни. Задължиелно калкулатора ще трябва да включи месечната лихва по кредита, размера на желания кредит, срока, вида на погасителния План. От тук насетне, ако банката предлага промоционален период от няколко месеца и промоционална лихва, то те следва да се калкулират също. После идва ред на таксите. Банките имат различни такси и те трябва също да се калкулират. Те са различни при различните доставчици и не всички налагат всяко от изброените по-долу такси. Такива са, например, първоначална такса, такса по кандидатстване, такса обработка на информацията, месечни такси, месечни такси за управление, годишни такси, годишни такси за управление и др.
Други такси може да обхващат таксата за оценка на имота ви, застраховка недижимо имущество, застраховка живот, таксата по разглеждането на моблата ви, коминионни за обработката им и пр. Това, което калкулатора ще изчисли ще бъде цялата сума на заема, която ще ви струва той, представена като годишния процент от салдото на отпуснатия и легитимно управляван кредит, т.е. каква ще бъде общата похарчена от вас сума, с включени комисионни, такси и лихвен процент.

 

 

Вижте най-изгодните кредити Romania >