Ипотечните кредити без доказване на месечен доход

Информирани ли сте за ипотечните кредити без доказване на месечен доход?

kredit-po-telefonaЗнаете ли, че ако ви се случи неприятна или неочаквана ситуация като непредвидени разходи по скъпа животоспестяваща операция, нуждаете се от пари, за да заминете за чужбина, искате с ипотека на жилище, което не използвате, да ремонтирате дома или автомобила си – може да се възползвате от кредит с гаранция на вашето имущество.

 

Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

 

 

Нужно е банката, към която изберете да отправите искането си, да сравни стойността на имота ви със сумата, която желаете да ви се отпусне. Недвижимото имущество при този вид заем се явява външен гарант, който банката приема за търговски допустим. Това може да стане, дори и ако в момента не работите на постоянен трудов договор. В момента в много райони на страната се продават имоти на безценица. Закупуването и използването като гарант на такъв вид имот е отлична переспектива. Може да използвате своя вила, крайградска къща, която пустее или да инвестирате в построяването на нова постройка върху наследствена земя.

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече


Бързи кредити по други критерии

Виж повече Виж повече Виж повече

Виж повече Виж повече Виж повече