Кредит за хора с лошо кредитно минало

 

Заемодател Сума Кандидатствай
byala-krata-kredit 5000 лева ВЗЕМИ КРЕДИТ
 easycredit-online  8000 лева  ВЗЕМИ КРЕДИТ

easycreditEASYCREDIT
• Отпускане на суми до 200 до 3000 лв;
• Период: от 1 година до 3 години,
• Изгодни лихвени проценти

Компанията предлага специализирани кредитни продукти за пенсионери до 2500 лв., заеми срещу лична карта до 3000 лв.,  за работещи лица до 5000 лв. и потребителски заеми до 8000 лв.

krediti-online-byrzi


КРЕДИТ  С ГАРАНЦИЯ  ИМОТ

ОБЕДИНИ СВОИТЕ КРЕДИТИ В ЕДИН ПО-ГОЛЯМ КРЕДИТ  С ГАРАНЦИЯ  ИМОТ

Приемат се рефинансиране на лоши кредити.

За най-голям шанс за одобрение на лица с лоша кредитна история възможността е кредит с гаранция на недвижим имот.

КРЕДИТ СРЕЩУ ИПОТЕКА

Без доказани доходи и с лоша кредитна история
Вземи най-изгодните оферти

 

Ако имате лоша кредитна история, осигуряването на  кредит може да се окаже трудна задача. За щастие има кредитори, които са специализирани в предоставянето на кредитни решения на лица с лоша кредитна история. В тази статия ще разгледаме някои от възможностите, достъпни за тези, които търсят кредит въпреки лошата си кредитна история.


КРЕДИТ  С ГАРАНЦИЯ  АВТОМОБИЛ

Кредит при който вие получавате пари, обезпечени с вашия собствен автомобил. Вие оставате собственик на колата, но ви се предоставя сумата, от която се нуждаете!

ОБРАТЕН ЛИЗИНГ

Без доказани доходи и с лоша кредитна история
Вземи най-изгодните оферти

Подходящ кредитен продукт за обединение на кредити или лица с лоша кредитна история на, които банките отказват кредит! Важно е да знаете, че вие оставате собственик на колата, но ви се предоставя сумата, от която се нуждаете! Сума от 5 000 до 90 000 лв.

 

 

 


Видове кредитни решения за хора с лоша кредитна история

Кредит без поръчители или обезпечения
Някои кредитори предоставят заеми на лица с лоша кредитна история, без да изискват поръчител или обезпечение. Тези заеми обикновено имат по-високи лихвени проценти, но са по-лесни за осигуряване.

Заеми до заплата
Заемите до заплата са вид краткосрочни заеми, които са предназначени да бъдат изплатени на следващия ден на изплащане. Тези заеми често са на разположение на лица с лоша кредитна история, но те са с високи лихвени проценти и такси.

Обезпечени заеми
Обезпечените заеми изискват обезпечение, като например жилище или автомобил, което да бъде заложено като гаранция за заема. Ако не изплатите заема, заемодателят може да изземе обезпечението. Тези заеми често са по-лесни за обезпечаване от необезпечените заеми, но са свързани с по-висок риск.