Жилищен кредит

Жилищен кредит

Ипотечен кредит за жилище

Ако предстои да закупите жилище и Ви е необходим кредит, то предварително е добре да проучите възможностите за финансиране. Офертите на банките са различни, предлагат се преференции по отношение на различни показатели и затова е добре да направите сравнение. Само по този начин ще изберете най-подходящата оферта за жилищен кредит.

Ние може да Ви помогнем в избора на оферта и договаряне на условия, при които ще Ви бъде отпуснат кредит. Отправете запитване към нас и заедно ще обсъдим вариантите за ипотечен кредит.

Подай запитване

Закупуване на жилище с ипотечен кредит

Ако вече сте избрали банка и ипотечен кредит за закупуване на жилище, то следва да обсъдите условията, при които ще ви бъде отпуснат кредита. Важно е да знаете какви са възможните допълнителни условия, които поставя банката, за да сте наясно ще може ли да ги изпълните. Това е от съществено значение, защото ако се поставят условия, които ще Ви затруднят, то по-добре да го знаете в началото и да се преориентирате към друга банка. Важни са и сроковете, в които може да бъде отпуснато финансирането и реализирана покупката. Това е от съществено значение особено, ако продавачът Ви е поставил кратки срокове за финализиране на сделката.

Друг важен момент е жилищните кредити при какъв процент финансиране са? Този въпрос определя и размера на самоучастието. По отношение на финансирането също са възможни различни варианти в зависимост от конкретните детайли по сделката.

Най-изгодните оферти за банкови ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

Жилищен кредит – условия

До каква степен условията по избраният от Вас жилищен кредит и банка са изгодни зависи от добре направено предварително проучване и сравнение. Добре оглеждайте всички параметри и детайли преди да се спрете на конкретна оферта. От това зависи какво ще плащате в следващите няколко години. В това отношение може да Ви окажем пълно съдействие.

Заявете консултация с нас и ще обсъдим искането Ви. Ще договорим най-добрите условия, при които да изтеглите жилищен кредит. Ще направим сравнение и ще изберем заедно с Вас най-добрата оферта.

Сравни и заяви

Стъпки при покупка на жилище с ипотечен кредит

  • Разгледайте офертите за недвижими имоти, за да имате ориентир относно цените и възможностите;
  • Направете проучване какъв жилищен ипотечен кредит може да ползвате;
  • Изберете банка, която ще Ви финансира и подгответе необходимите документи;
  • След като получите одобрение на кредита, следва прехвърляне на имота при нотариус;
  • След като се впише ипотека в полза на банката, ще може да се направи и превод на дължимата сума към продавача;

Вижте най-изгодните кредити

Всеки един от тези етапи е свързан с много особености и съществени моменти, за които трябва да сте изключително внимателни. Когато говорим за договаряне на условия имайте предвид, че не става въпрос само за това банката да Ви даде оферта, при която да може да получите кредит. Тази оферта трябва да бъде с такива параметри, че да Ви устройва и да бъдат изпълними условията поставени от банката към Вас. Този момент е много съществен, защото все пак жилищните кредити са дългосрочни кредити и когато договаряте условия трябва да сте наясно, че следващите години ще го изплащате съгласно договореното в началото. Дори и да искате предоговаряне през срока на действие на кредита, то не може да стане веднага след като сте получили кредита, а и не било изгодно за Вас, тъй като се дължат и такси.

Във всеки един етап за получаване на жилищен кредит може да Ви съдействаме. Само по този начин може да сте сигурни, че не пропускате важен детайл по сделката. Ще Ви консултираме напълно безплатно.

Заяви безплатна консултация

Лихви по жилищни кредити

По отношение на лихвата внимателно проучете как се формира и при какви условия може да се промени. Ако ползвате промоционален период, то трябва да изясните каква ще бъде след изтичането на този период. Така ще определите и дали да изберете лихва с промоционален период или друга оферта, която реално ще бъде по-изгодна.

За да бъде изгодна една лихва тя трябва да бъде не просто най-ниската, а плащайки я за целия период на кредита да има най-малко оскъпяване за Вас. Всичко това е много деликатно и затова трябва да бъде коментирано подробно с банката и обмислено то Ваша страна. Всички въпроси може да обсъдите с нас. Ние ще Ви консултираме и помогнем в избора на оферта.

Виж къде са най-изгодните лихви

Жилищен кредит – банки

Всички банки имат промоционални оферти за жилищни ипотечни кредити. По-важното е да прецените коя от тях е наистина изгодна. А коя банка да изберете това зависи от възможностите, които предоставя като цяло. Трябва да направите сравнение всички условия.

Жилищен кредит – мнения

Ако потърсите мнения на близки и познати, всеки един ще Ви даде конкретното си виждане за жилищните кредити. Ще могат да споделят личния си опит при теглене на ипотечен кредит и ще Ви дадат примери за конкретни ситуации, в които са попадали. Но имайте предвид, че всичко е много индивидуално. Дори да се обърнете към същата банка, към която Ваш близък е теглил кредит, то не означава, че във Вашия случай всички условия ще са идентични. Дори напротив. Банките разглеждат всеки един казус като индивидуален такъв и преценяват при какви условия може да финансират кредитоискателя. Така, че по-скоро може да потърсите мнения по отношение на начина на обслужване и да разберете как реагира банката в конкретни ситуации. Така ще може да добиете обща представа.

Ние ще Ви помогнем в целия процес по отпускане на жилищен ипотечен кредит. Отправете запитване към нас. Само така може да сте спокойни от момента на кандидатстване до получаване на кредита.

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Сравнение от над 300 оферти от банки.
Безплатно съдействие от кредитен консултант