Жилищен кредит без ипотека

Жилищен кредит без ипотека

Кредит без ипотека

Искате да закупите жилище, но без да учредявате ипотека? Ако целта на кредита е покупка на жилище, то банката няма да отпусне кредит без да се ипотекира жилището обект на сделката.

Търсите най-изгодния ипотечен кредит?

Вече няма нужда да обикаляте в търсене на оферти
Заяви най-добрите оферти за теб

Все пак вариант да закупите жилище без да учредявате обезпечение има:

  • Ако имате по-голямо самоучастие, то може да ползвате потребителски кредит за разликата до продажната цена.
  • Ако Ви е необходима малка сума пари, може да ползвате бърз кредит за доплащане.
  • Ако разполагате с друго обезпечение, но същото трябва да бъде приемливо за банката.
Заяви безплатна консултация

Преди да предприемете, която и да стъпка от изброените трябва много добре да обмислите възможностите. Също така направете калкулация на разходите, защото това, че няма да ипотекирате имот не означава, че ще спестите разходи. Дори напротив, подобно действие може да оскъпи сделката.

Когато искате да изтеглите жилищен кредит без обезпечение трябва да отчетете много добре възможните рискове. Това, че ще ползвате кредит без обезпечение не значи изгоден кредит. Информирайте се добре за разходите, които ще имате при вписване на ипотека, както и разходите по кредита. Ако кредитът няма да се обезпечава с недвижим имот, то калкулирайте всички разходи. След това направете сравнение между офертите. Само по този начин може да бъдете сигурни, че ще изберете правилния вариант за жилищен заем.

По всички въпроси свързани с тегленето на жилищен или ипотечен кредит отправете запитване към нас. Ние ще Ви дадем пълна информация и ще Ви консултираме по всички въпроси. Така ще сте сигурни, че сте избрали най-добрият вариант за финансиране.

Най-изгодните кредити и лесно сравнение на офертите

Без излишно обикаляне, търсене на оферти, трудни преговори, скрити уловки и малки букви. Виж повече и заяви онлайн. 100% безплатно!