Кредитна карта online

Кандидатстване за кредитна карта онлайн

Не разполагате с много време, но Ви е необходима кредитна карта? Може ли да се издаде карта онлайн? Всяка кредитна компания предоставя възможност за кандидатстване онлайн. Ако, обаче Ви е необходима повече информация преди да попълните и подадете искането, то трябва да разгледате предложенията на всички кредитни компании. Това ще отнеме доста време, с което може да не разполагате.

За тази цел може да разгледате цялата информация в сайта ни и да направите сравнение в условията на издаване. Ако имате допълнителни въпроси ние ще Ви консултираме напълно безплатно.

Избери кредитна карта

Онлайн издаване на кредитна карта

Всяка една банка и финансова компания се стреми максимално да опрости процеса по кандидатстване и издаване на кредитна карта. Това, обаче не означава, че условията са изгодни. За да се уверите, че ще изберете най-добрата оферта направете сравнение между няколко финансови компании. Разгледайте не само лихвения процент. Важни са годишните такси и таксите при теглене особено, ако често ще ползвате картата на банкомат. Проучете много внимателно условията и възможните уловки.

Кандидатствай тук

Изисквания за издаване на кредитна карта

Също така е важно да се направи преценка по отношение на изискванията за издаване на карта. Ако не отговаряте на условията и подадете искане онлайн, то само ще изгубите времето си в попълване и чакане на отговор. Ето защо, преди да подадете искане онлайн първо проверете какви са изискванията към кредитоискателите и при какви ценови условия се издават картите. Само така ще може да сте сигурни в избора на кредитна компания.

Вижте най-изгодните кредитни карти

След подаване на искането, кредитната компания прави съответните задължителни проверки и може да одобри лимит. Лимитът се определя в зависимост от различни фактори – доход, кредитна история, оборот по сметка, лоялен клиент и други. След фиксиране на лимит и одобрението му следва подписване на договор за кредитна карта и заявяване на пластиката. Самата изработка на пластиката отнема малко повече време, но в рамките на 5 до 7 дни може да получите и самата карта. Важно е да сте сигурни, че картата е активирана, за да може да я ползвате.

Целият процес по кандидатстване и издаване на кредитна карта може да стане онлайн. Предварително се информирайте за необходимото време за издаване на картата и процеса по издаването й. Сравнете офертите в кредитния ни портал и подайте запитване за издаване на кредитна карта.

 

Най-добрите оферти

Заяви бързо и лесно с 1 клик