Издаване на кредитна карта

Онлайн издаване на кредитна карта

Необходима Ви е кредитна карта и търсите информация за процеса на издаване и сроковете, в които се издава? Преди да подадете искане за издаване проучете много добре възможностите и предимствата на всяко едно предложение.

Много често кредитните карти се предлагат с промоционални параметри. В тези случаи е важно да уточните в какво се състои промоцията и за какъв период е валидна. Сравнете промоционалните условия с условията при стандартно издаваните кредитни карти, за да се убедите в какво се изразява преференцията и какъв ще бъде ефектът, ако се възползвате от тази оферта.

Разгледайте предложенията на всички банки в сайта ни. Описали сме параметрите, при които банките издават картите, включително и промоциите. Сравнете и изберете подходяща оферта. Директно може да заявите искането си онлайн и да обсъдите подробностите по издаването на картата веднага след като получите обаждане от кредитен консултант.

Заяви кредитна карта

Лесно и бързо може да подадете онлайн искане за издаване на карта. Заявете лимит по картата и опишете всички необходими данни. Не забравяйте да допълните всичко, което смятате за важно в искането. Имайте предвид, че всяка банка има определени правила при определяне на лимита по кредитните карти. Така, че дори да заявите висок лимит банката ще провери отговаряте ли на условията и ще определи максимално възможния лимит. Всичко това ще бъде обсъдено с Вас и заедно ще фиксирате приемлив и за двете страни кредитен лимит.

Условия за издаване на кредитна карта

На какви условия трябва да отговаря кредитоискателят?

  • Пълнолетен български гражданин;
  • Отлична кредитна история;
  • Добра кредитоспособност;
  • Доказани доходи

Възможно е банката да има и допълнителни условия.

Ако кредитната карта се издава по време на кампания, каквато имат всички банки не се изисква обследване на доходите. Единствено се разглежда кредитната история. Ако кредитоискателят няма допускани просрочия, то може да се издаде картата, като лимитите са предварително определени.

Вижте най-изгодните кредитни карти

Също така, може да се възползвате от определени промоционални условия като лоялни клиенти или на база на направени обороти по сметки в банката. Най-добрият вариант е да потърсите информация от обслужващата Ви банка при какви условия може да Ви издаде карта. След това сравнете условията с предложенията на другите банки и изберете най-изгодната оферта.

Заяви онлайн

Срок за издаване на кредитна карта

След одобрение на кредитен лимит се заявява издаване на пластиката. Срокът, в който се издава е различен, но обикновено е между 5 и 7 работни дни. Ако Ви е необходима по-бързо картата трябва да съобразите този срок.

Експресно издаване на кредитна карта

Възможно е експресно издаване на карта. Издава се в рамките на 48 часа. Тази услуга се заплаща допълнително. Предвидете, ако има почивни дни в този срок от 48 часа, тъй като няма да може да получите пластиката в случай на почивен ден. Когато заявявате експресно издаване коментирайте с банката конкретен ден, в който пластиката ще бъде на Ваше разположение.

Друг важен момент е не само физически наличие на пластиката, а и нейното активиране, за да може да я използвате. След получаването й трябва да знаете кога ще бъде активна за плащания.

За всички въпроси свързани с издаване на кредитни карти при най-изгодни условия подайте запитване в кредитния ни портал.

 

Най-добрите оферти с 1 клик

Избери кредитна карта