Техники как да вземете кредит без да ви се начисляват лихви и допълнителни такси

kredit-0-procentaТези техники е предимно за заемане на по-малко от една година, макар че кредитът може да се удължи. Искрено си отговорете за колко време може да върнете парите. Ще бъдете ли в състояние да ги изплати за шест месеца? Трябват ли ви наистина?

1- Може да поръчате на ваше име кредитна карта с въвеждащ курс 0 % за „покупки”, но тези карти се дават на хора с прилична кредитна история. За да гартирате, че е и за покупки, а не само реализира балансови трансфери, заявете още в самото начало, че ще правите покупки с нея. След това заявете, че желаете да ви се отпусне лимита, който вашите кредитна история и доходи позволяват. Ако парите пак не стигат може и към друга банка да извадите още една. Внимавайте обаче с погасяването след това, за да не си създадете лоша кредитна история. Срока обикновено може да достигне повече от 2 години, а сумата – няколко хиляди.

 

2- Използвайте банкова сметка с въвеждащ 0% овърдрафт. Тази услуга е за тези, които рядко използват своя овърдрафт, и се стремят да заемат ниски суми за кратък период. Дължината на заема е около 12 месеца, а сумата, която може да се заеме е до няколко хиляди, в зависимост от доходите и кредитната история.

 

3 – Кредитна карта 0%. След като имате такава, можете да я използвате за прехвърляне на “пари в брой” от картата в банковата си сметка. Използвайте специална кредитна карта, която ви позволява да се движат парите в банката като картата играе роля на “муле”. Преместете 0% дълг от други карти към нея, след това я поставете в банковата си сметка и да ги използвайте като пари в брой. Този трик е за тези, които искат да получат заем в брой и са в състояние да играят с техники за кредитни карти.

 

 Нека използваме един пример. Да предположим, че правя за превод на пари от 2,000лв. от една карта към банковата си сметка. Сега имате 2,000лв. в банковата си сметка, които са готови да се харчат и дължим 2,060лв. на картата (включително такса за прехвърляне на 2,99%). Паричните преводи обикновено ви дават срок от 0%, така че можете да използвате това, за да изплатите дълга на картата.

Надяваме се да ви бяхме полезни!

 

Кандидатствай за бърз кредит тук

krediti-online-byrzi

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече


Бързи кредити по други критерии

Виж повече Виж повече Виж повече

Виж повече Виж повече Виж повече