Златна кредитна карта

Издаване на златна кредитна карта

Необходим Ви е по-висок клас кредитна карта? Ако пътувате в чужбина или Ви е необходим висок лимит по картата, то може да се насочите към златна кредитна карта. Почти всички банки предлагат тази възможност. При всяка една банка наименованието на златната кредитна карта може да е различно, но параметрите са идентични. Разлики има в таксите, тъй като всяка една банка си има своя тарифа.

Вижте най-изгодните кредитни карти

Проучете параметрите по картите, сравнете и изберете най-изгодното предложение. Преди да подадете искане за издаване, обсъдете с банката или с кредитен консултант изискванията, както и възможностите да Ви бъде издадена карта. Уточнете има ли допълнителни условия, на които трябва да отговаряте и поставят ли се условия, които не са обявени предварително. Това са важни въпроси, за да сте сигурни преди да подадете искането.

След като подадете документи в рамките на максимум 2 дни ще получите решение, а след подписване на договора пластиката ще бъде издадена за не повече от 7 дни. Съобразете сроковете за одобрение и издаване, ако Ви предстои пътуване.

 

Кандидатствай тук

 

Условия за златна кредитна карта

Направете проучване на условията по картите, тъй като златната кредитна карта е по-скъп продукт. Вижте условията в обслужващата Ви банка и дали е възможно да бъде издадена само на база оборот по сметка или като лоялен клиент.

Ако не може да бъде издадена по един от двата начина, то ще бъде необходимо да удостоверите доходите си. Банката ще определи лимита на база на дохода и съществуващите задължения по други кредити и лизинги. Не се допуска висока задлъжнялост.

Сравни и заяви

Предимства на златната кредитна карта

С притежаването на златна кредитна карта може да се ползвате с редица преференции и предимства. Част от тях може да обобщим:

  • По-високи трансакционни лимити – значително по-високи дневни, седмични и месечни лимити в сравнение със стандартната кредитна карта;
  • По-висок кредитен лимит – златната карта може да бъде с максимален по-висок лимит при условие, че доходите са достатъчни и кредитоспособността е на добри нива;
  • Отстъпки в търговски обекти и определени онлайн търговци;
  • Безплатни застраховки;
  • Включване в програма за лоялност;
  • Отстъпки в rent-a-car компании, хотели, ресторанти, заведения и други;
  • Привилегии на летища.

Какви са преференциите по Вашата златна кредитна карта следва да уточните с банката издател. Възможностите са различни и трябва да сте наясно, за да може пълноценно да използвате картата си.

 

Избери най-изгодната кредитна карта

Вземи лесно и бързо