Кредитни карти online без доказване на доход

Кредитна карта без доказване на доход

Имате нужда от кредитна карта и търсите бърз и лесен начин? Издаването на кредитна карта отнема време, тъй като след определяне на лимита се заявява издаването на пластиката. Всъщност самото издаване на картата е процес, за който е необходим повече време. Самото одобрение на лимита може да се получи за няколко минути. Все пак всяка една кредитна институция си има правила за издаване на кредитни карти и при всяка времето за одобрение и издаване е различно – може да отнеме минути или няколко дни. Ако бързате, тъй като Ви е необходима пластиката, то може да се насочите към тези институции, които одобряват лимита веднага и може да издадат картата в най-кратък срок. Важно е да знаете, че има и експресно издаване на карта, но за тази услуга се заплаща допълнително.

Подай запитване

Онлайн заявка за кредитна карта

Повечето кредитни компании дават възможност кредитната карта да се заяви онлайн. Така няма да губите излишно време в попълване на документи и разкарване до офис на компанията, на която сте избрали. Попълнете онлайн заявка като опишете и допълнителна информация, ако считате, че е необходимо. След като подадете заявката от кредитната институция ще се свържат с Вас за уточняване на детайлите по издаването. Така ще спестите много време.

Заяви онлайн

 

Възможно ли е издаване на кредитна карта без трудов договор?

Възможностите са много, а условията във всяка една финансова институция са различни. Кредитна карта може да се издаде и без да работите по трудов договор. Предлагат се карти за лоялни клиенти, карти на база оборот по сметка, както и промоционални кредитни карти, при които не се обследват доходите.

Ако сте дългогодишен клиент на банката и попадате в графата „лоялен клиент“, то карта може да Ви бъде издадена веднага. Достатъчно е да попълните искането без да е необходимо да предоставяте никакви документи. Не се обследват доходите, а само кредитната история.

Вижте най-изгодните кредитни карти

На база оборот по сметки също не се разглеждат доходите. В случай, че ползвате сметката си активно, получавате заплата и се разплащате през сметката, ползвате и други услуги на банката, то също може да се заяви карта без да е нужно да представяте документи за доходите.

При определени промоционални кампании условията за издаване са максимално опростени и в повечето случаи се изисква единствено много добра кредитна история. Вариантите са много различни. Трябва да разгледате предложенията и да обмислите добре искането си. Обърнете внимание не само на бързината за издаване, но и на ценовите условия, при които се предлагат картите.

Избери и заяви кредитна карта

Издават ли се кредитни карти за безработни?

Може да потърсите оферти на кредитни компании, които не разглеждат доходите. Проучете добре възможностите и от гледна точка на ценовите условия, тъй като кредитните карти са по-скъп продукт особено, ако искате да теглите на банкомат. Така, че помислете добре дали най-подходящ вариант е кредитната карта особено, ако сте безработни.

 

Най-изгодните оферти

Избери кредитна карта