Рефинансиране на кредити

рефинасиране на кредитНай-голямото предимство на онлайн кредитите е, че днес, когато времето е всичко, може да спестите време и да получите бързи пари в брой веднага, за да излезете от затруднението, в което се намирате.Рефинансиране се случва, когато на едно физическо или юридическо лице ревизира своята система за погасяване на дълг. Автоматично, предишния кредит се изплаща, като се заменя с нов кредит, предвиждащ различни условия. Когато доставчиците рефинансират кредити, най-често избират това да бъде датата на падеж. Някои банки предвиждат такси за подобен вид услуга, когато одобряват граждани или предприятия за неин ползвател. Обикновено форми на потребителски кредит се отпускат за движимо и недвижимо имущество, следване и ипотека. Ползвателят на кредита се задължава да извърши някои плащания на основа определен лихвен процент. Обикновено корпоративните кредити биват краткосрочни кредити, кредитни линии и облигации. Когато фирмата, кандидатстваща по кредит приеме всички условия на кредитния доставчик, то на нея се заемат пари. Условията уточняват реалните параметри на заема като лихвения процент, сумата по плащането и датата на плащане.

kredit-po-telefonaАко условията на кредита го ревизират по начин, който да променя плащанията, отнасящи се до кредита, се приема, че той е бил рефинансиран. Това предполага, че старият кредит е вече заменен с новия без никакви остатъчни задължения и отговорности към стария, а само към новия. Всички стари задължения отпадат и се трансформират в нови. Някои от новите условия на кредита може да се съпътстват от такси, които да предпащат. Най-често промените в условията на рефинансиране на кредити са лихвения процент и падежа.

Кредитоползвателите могат да поискат да рефинансират своите дългове по неограничен брой причини. Една цел, обаче се припокрива при всички, а тя е да се плащат по-ниски лехви за кредита в определения срок, т.е., за да бъде по-изгоден за получателя и той да спести пари от разходите по него.Може да кандидатствате бързи кредити    тук

krediti-online-byrzi

 

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече


Бързи кредити по други критерии

 

Виж повече Виж повече Виж повече

Виж повече Виж повече Виж повече
Заемодател Одобрение Първи
безлихен
Max кредитната сума Период Кандидатствай
byala-krata-kredit 10 мин  Не 3000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
kredisimo 10 мин  Да 2000 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
vivus-krediti 15 мин  Да 1000 лева 30 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
feratum-krediti 15 мин  Не 3000 лева 45 дни ВЗЕМИ КРЕДИТ
cashboxlogo 20 мин  Не 2500 лева 18 месеца ВЗЕМИ КРЕДИТ
credihelplogo 20 мин  Не 5000 лева 18 месеци ВЗЕМИ КРЕДИТ