Потребителски кредити без доказване на доход

Отпускат ли се потребителски кредити без доказване на доходите?

Не може да докажете доходите си, но Ви трябва кредит? Може ли да получите заем и при какви условия? Не е въпросът да намерите кредитна компания, която да Ви отпусне заем, а да получите кредит при най-изгодни условия.

На пазара на потребителски кредити има много оферти, и стандартни, и промоционални, като банките целят да привлекат повече клиенти. Не разчитайте, че ако Ви е представена промоционална оферта, то тя наистина е такава. За да се убедите, че е така сравнете условията между няколко кредитни компании. Потърсете допълнителна информация за процеса по отпускане на кредитите и тогава вече може да вземете решение към коя институция да се насочите.

Виж потребителските кредити

 

Как да изтеглите кредит без да доказвате доходи?

Най-сигурният вариант да получите кредит без доходи е да кандидатствате във фирма за бързи кредити. Банките също променят условията си, за да бъдат по-гъвкави, но в повечето случаи се изисква доказване на дохода. Има и изключения, които са доста ограничени. Все пак, ако сте лоялен, дългогодишен клиент или пък попадате в списък на банката с предварително одобрени лимити, ще може да получите кредит в определен размер. Това е политика на банките и всяка една от тях предлага подобни оферти в определени периоди под формата на кампании. Но, за да се възползвате от това трябва да отговаряте на едно от горните условия и точно в този момент, в който Ви го предлага банката да имате нужда от него. Това, обаче не винаги се получава точно така.

Вижте най-изгодните кредити

Друг вариант е да се възползвате от бърз потребителски кредит. Може да се насочите към кредитните компании за бързи кредити, които отпускат заемите при доста облекчени условия. Това е за сметка на цената на кредита изразяващо се в по-високи лихва и такси.

Ако са Ви нужни спешно пари и нямате време да обикаляте и търсите оферти подайте запитване в кредитния ни портал. Ние сме представили предложенията на кредитните компании и лесно и бързо може да кандидатствате онлайн на момента без да губите време. Така ще си спестите много нерви и пари.

Избери и заяви

Необходими документи при теглене на кредит без доходи

Всяка една кредитна институция има свои изисквания, както по отношение на кредита, така и за нужните документи. Общите документи, които изискват всички кредитни компании са:

  • Валиден документ за самоличност
  • Оформено и подписано искане за кредит
  • Формуляри-декларации различни за всяка една институция (за липса на задължения, за свързаност и др.). Това са образци на компаниите и се подписват едновременно с подаване на искането.

Ако по кредита се изиска поръчител, то трябва да представите документ за самоличност и поръчителят да подпише идентични декларации. Може да бъдат потърсени и допълнителни документи, ако в процеса на разглеждане на искането възникне такава необходимост.

Като цяло не се изискват много документи, а отговор може да получите в рамките на деня или до няколко часа. Заявете кредит онлайн и ще си спестите много време, обикаляне по офиси и ще може да получите изгодни ценови условия.

 

Най-изгодните заеми

Спести време, нерви и пари