Кредит срещу имот

Ипотечен кредит срещу имот

Искате да изтеглите кредит срещу залагане на имот? Финансовите институции дават такава възможност. Има различни оферти, но най-важното е при какви условия ще ползвате такъв кредит.

Най-изгодните ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

Този вид кредити са популярни като нецелеви ипотечни кредити. Имате имот, залагате го и получавате парите. Тези кредити са по-скъпи именно поради тази причина.

Как да получите кредит срещу ипотека на имот?

При всички случай влезте в преговори и договорете условията на кредита по отношение на лихви и такси. Да, по-високи са, но все пак залагате имот. Банката ще се интересува и от доходите, които получавате. Ще обследва и анализира възможността да плащате кредита. Това е така, защото за нея е важно да може да връщате кредита. Банката не цели да притежава имоти, а да има изрядни кредитополучатели. Именно поради тази причина не е достатъчно, че залагате имот.

Подай запитване

Ипотечни кредити от нефинансови институции срещу залог на имот

При небанковите финансови институции въпросът стои различно. Имате имот, залагате го в тяхна полза и получавате кредит. Разбира се, това е за сметка на цената на кредита, т. е. лихвите и таксите са по-високи.

Заем срещу залог на имот

Предварително направете калкулация на всички разходи – по кредита и за ипотеката. Калкулирайте месечна вноска и вижте оскъпяването на кредита. Преценете дали така изчислената вноска ще е по силите Ви напред във времето, защото това са дългосрочни кредити, а Вие все пак залагате имота си. Не трябва да рискувате, ако считате, че условията, които Ви предлагат не са подходящи, защото може да изгубите собствеността си.

Бъдете внимателни при избора на кредитор. Предварително обсъдете всички възможности, потърсете проект на договора за кредит и прочетете всички клаузи! Обмислете без да бързате, планирайте до най-малкия детайл, защото един неизгоден кредит може да коства имота Ви.

За всички въпроси и за да сте сигурни и спокойни, че не пропускате важни детайли може да се обърнете към нас. Ние в безплатна консултация ще Ви помогнем в избора на подходяща оферта и кредит. Кредитните консултанти са с богат опит и ще Ви съдействат във всеки един етап, за да реализирате успешно намеренията си.

Спести си време, нерви и пари

Заяви безплатна консултация и съдействие