Кредит срещу имот


kredit-po-telefonaДори да нямате доходи и добър кредитен рейтинг кредитът срещу залог на имот е добра възможност!
Когато изберете кредитна институция проверете дали обратната връзка в Интернет от нейни предишни клиенти е с добри отзиви. Има физически лица, извършващи злоупотреби в Интернет, така че не вземайте пари под форма ан заем от нелицензирани и нелегитимни физически лица. Когато изберете доставчик на кредит, проверете дали телехона, уебсайта и офиса са реални. Задължително поискайте оригинал на договора по кредит и се уверете, че могат да ви дадат такъв. Знайте, също така, че имате право дори и да сте сключили договор за кредита в 14 дневен срок да се откажете от него и разбира се да върнете усвоената сума. В най-лошия случай, ще ви се удържат минимални такси за това анулиране на договора, но вие имате право да го сторите без да упоменавате причина за вашето решение.

Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
krediti-online-bg
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.

 

 

ВАЖНО!

Бъдете внимателни при избора на кредитор. При сключването на споразумението прочетете цялата информация и помислете вниматлно върху всички клаузи на договора. Обмислете без да бързате, след като нямате доходи как възнамерявате да върнете заема и до колко идеите ви ще се осъществят в действителност, защото живота е това, което ни се случва без да сме го очаквали. Планирайте до най-малкия детайл, защото този кредит, може да ви коства имота ви!
Имотът ви е вашия гарант, когато нямате работа и кредитното ви досие сочи, че сте срещали трудности при погасяване на стар заем и не сте го изплатили навреме. Реално този вид кредит може да ви донесе в рамките на деня паричен превод върху вашата сметка от 5 до 200 хил. лв., като е нужно:
1. Да извършите ипотека на цялата идеална част на вашия имот, без значение, че ваш близък или родственик имат дял от него.
2. Да сте получили Акт 16 за жилищно строителство.
3. Да не сте извършвали друго ипотекиране на същия имот.
4. Ако имотът вече е ипотекиран, то ипотеката да е на с ниска стойност.

 

Може да кандидатствате за ипотечни кредити в други компании  тук

krediti-online-byrzi

 

Бързи онлайн кредит по сума

Виж повече Виж повече Виж повече


Бързи кредити по други критерии

Виж повече Виж повече Виж повече

Виж повече Виж повече Виж повече