Кредит срещу граждански договор

 Тази статия е насочена към всички, които нямат постоянни доходи, а искат да кандидатстват за заем. Ще започнем с факта, че банковите институции, съгласно техните правила, ще Ви поискат доказване на доход. Ако Вие работите на граждански договор към някоя фирма, това няма да бъде счетено като постоянен доход, и може би шансът за заем от банка драстично намалява. Не губете надежда за получаване на спешни пари в нужда, а отидете до най-близкия офис на фирма за бързи кредити. Всъщност може да кандидатствате и онлайн, което е доста удобно и практично.

krediti-online-byrzi

 

 

Отпускане на кредит с граждански договор

Формулярът ще го изтеглите чрез интернет, попълвате го и отговорът идва още същия ден. Това, че сте на граждански договор не е никакъв проблем. Фератум, Вивус, Смарткредит, Кредисимо дават надежда и на най-отчаялите се клиенти. За всеки първи кредит дори предложението е да не се заплаща лихва. Условието е той да се изплати в посочения срок. Все пак преценете добре финансовото си положение, когато заплащането от работодателя Ви се определя от извършената работа или часовете работа на ден. Гражданският договор не е пречка за кандидатстване на бърз кредит онлайн.

Вижте най-изгодните кредити

Единственото условие е да сте дееспособен български гражданин на възраст от 18 до 70 години. Ще Ви е необходима само лична карта. Одобрението е бързо, а парите се превеждат директно във Вашата сметка или в офис на фирмата. Не се отчайвайте, ако нямате постоянни доходи, а имате нужда от пари. Онлайн фирмите за бързи кредити не изискват поръчители и трудови договори. Предимствата са много, така че се възползвайте от тях.

 

Вземи кредит онлайн

Теглене на бърз кредит с граждански договор

 

ВАЖНО!

Важно да знаете, че  гражданският договор не Ви дава особена тежест и не влиза в оценъчната система на риска! Доказаните доходи са важна част от шанса за отпускане на кредит, но вариант за отпускане на по-голяма сума е необходимо или трудов договор или гарант по кредита.
Пожелаваме успех при кандидатстването за кредит!

 

Подайте онлайн запитване, така няма да губите време в проучване, а бързо и лесно ще получите оферта за финансиране. Веднага ще получите отговор на запитването и в рамките на деня може да ползвате искания кредит.

 

Избери най-изгодния заем

Кредити само с лична карта