Кредити от частни лица

655-402-parlamentyt-zategna-merkite-sreshtu-praneto-na-pariКредити / заем от частни лица

Каквото и да мисли човек за начина, по-който харчи и изкарва своите пари, то най-важното нещо е всеки да може да поддържа висока финансова култура. Т.е., дори да има малко финансови средства, с тях да може да си осигури приличен начин на живот и респективно, когато има повече финансови средства да не се позволява да хвърля пари за щяло и за нещяло, и в даден момент да се окаже в позиция да не може да заплати една или друга сметка или услуга. Как, дотук казаното, се отнася към темата кредити за частни лица, всъщност е свързано точно с финансовата култура на човека.

Вижте нашите предложения на компании предлагащи онлайн кредити за лица с лоша кредитна история:

krediti-online-byrzi
ЗАЕМ СРЕЩУ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ НА ИМОТ

krediti-online-bgАко се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека за сума до 100 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.

 
Първо трябва да се знае, че един кредит от частно лице, не може по никакъв начин да се сравнява с кредитните продукти, които се предлагат от банковите кредитни институции; също така, кредити от частни лица до голяма степен се различават от фирмите за бързи кредити, които не са свързани с банките. Още повече, че при бързите кредити, имаме различни кредитни продукти, които се отпускат от същите фирми,  но специално за България, всички тези фирми са описани в регистър. При дадено нарушение, те могат да бъдат санкционирани и всеки заемополучател би могъл да си търси правата, при нарушение на договора.

При кредити от частни лица, чисто процедурно, има някои прилики и те са свързани с отношенията кредитор – кредитополучател. Частните лица обаче носят друг вид отговорност, която се санкционира по друг начин и по-този смисъл, всяка злоупотреба може да бъде преследвана по различен начин. Защото кредита от частни лица за заемополучателя в своята същност е получаването на парите, които той желае да реализира и съответно да върне при дадените правила, но сигурността, която има тук е по-малка. Макар че, кредит от частно лице има своите предимства, просто защото може да бъде договорена по-малка сума като лихва, може да бъде удължен срока на погасяване, изобщо, при абсолютно доверие в кредитора, могат да се извлекат много положителни неща, които да са в полза на заемополучателя.

 

 

 

Виж повече Виж повече Виж повече