Ипотечен кредит срещу земеделска земя/за земеделска земя
kredit-po-telefona

Ипотечен кредит срещу обезпечение на земеделска земя

Ипотечните кредити, които са свързани с намесата на земеделска земя в тях, определено са кредити предназначени за развитието на селското стопанство и на фермерството. В момента на пазара има повече предлагане на ипотечен кредит за закупуване на земеделска земя. Банките имат възможността да предлагат такива кредитни продукти като обезпечението за тях е друг недвижим имот, селскостопанска техника, съоръжения, стопанствени сгради и машини, и т.н.
Разбира се, пазарът на кредити днес е много разнообразен, конкуренцията е голяма и борбата за клиенти се води чрез предлагането на много и най-различни кредитни продукти. Затова има и такива, където залогът може да бъде земеделска земя. Разбира се, тя трябва да се оцени, че е годна за обезпечение, да се определят границите й, идеалните части от нея, да се докаже собствеността и всички други процедури, които кредитодателят ще изиска.

Тоест, за да е възможен ипотечен кредит /залог/ срещу земеделска земя най-важно е дали оценената земя, ще бъде призната от съответната банка за достатъчна, така че да покрие цената на кредита. Така може да се случи да пообиколите повече банки, но ако това е видът кредит, който искате да реализирате, вие сте целенасочени и ще проверите всички възможности. Много по-лесно е да се тегли ипотечен кредит за земеделска земя.  Тогава обезпечението може да бъде недвижим имот, първи по ред, залог, който ще ви помогне да стартирате ваше производство и да реализирате земеделски проекти.


Вземи ипотечен кредит срещу земеделска земя СЕГА!

krediti-online-bgАко целате  кредит срещу залог на земеделска земя до 20 000 лв.  лесно и бързо то попълнете онлайн формуляра и нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратки срокове.

 

 

 

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.
 

 

Като цяло финансирането в сектора на селското стопанство в България е развито от гледна точка на кредитни продукти, но повече в частта за оборотно финансиране. Заради по-ниските цени на земеделската земя, банките по-трудно се настройват да работят в тази посока, а по-лесно им сякаш да дават ипотечен кредит за земеделска земя, защото обезпечението през недвижим имот е много по-лесно и стандартно.

 

krediti-online-byrzi