Бърз потребителски кредит

Отпускане на бърз потребителски кредит

Необходим Ви е потребителски кредит, но Ви трябва много бързо? Как да получите бърз потребителски кредит и то при най-изгодни условия?

Най-важно е да не бързате дори и кредитът да Ви трябва спешно. Ако вземете прибързано решение и подадете искане за кредит в първата банка или кредитна компания, която Ви попадне рискувате да изтеглите кредит, който няма да е толкова изгоден. Важни са параметрите по кредита, тъй като все пак ще плащате и лихви по него. Не е без значение дали ще получите преференциален лихвен процент или ще ползвате стандартен валиден за всички и не толкова благоприятен. Разликата в месечните вноски и оскъпяването по кредита ще бъде значително.

Подайте запитване за оферти в сайта ни. Бързо сравнение на ценовите условия може да направите за няколко минути или да заявите онлайн консултация. Така може да сте сигурни, че ще изберете финансова институция предлагаща най-добрите условия за теглене на заем.

 

Вземи бърз кредит

 

Условия за отпускане на бърз потребителски кредит

За да може да Ви бъде отпуснат бърз потребителски кредит е важно да отговаряте на изискванията на банките. Така, че освен, че трябва да разгледате и изберете най-подходящата за Вас оферта, едновременно с това трябва да сте наясно конкретната кредитна компания дали ще може да Ви кредитира.

Вижте най-изгодните кредити

Условията са много различни и специфични за всяка една институция, но най-общо се съблюдават:

  • Кредитна история – трябва да имате кредитна история без допускани закъснения в обслужване на задълженията. Разбира се, има фирми за бързи кредити, които финансират без да разглеждат кредитното досие, но лихвите са много по-високи;
  • Доходи – доказването на доходите е важно изискване, тъй като се дава възможност за получаване на по-добри цялостни условия по кредита. При невъзможност за доказване на доходите следва да потърсите заем без да се обследват и това със сигурност ще е кредит, при който ценовите условия ще са по-високи.
Кандидатствай тук

Документи за кандидатстване

Достатъчно е да притежавате валидна лична карта и да подадете искането онлайн. Ще получите отговор до минути, като е възможно да вземете и парите още същият ден. Това също зависи от кредитната компания, която сте избрали и начина й на работа. При обследване на доходите се изисква повече време. Като цяло бърз потребителски кредит може да получите в рамките на 2 дни.

За да не губите време в проучване и търсене на информация, отправете запитване към нас. Ние ще Ви окажем пълно съдействие в морето от оферти и изисквания на кредитните компании. Ще насочим вниманието Ви към най-съществените детайли от тегленето на кредит и ще Ви помогнем да получите най-изгодната оферта. Не се колебайте да се свържете с нас.

 

Най-изгодните кредити

Вземи заем за минути