Бързи кредити Монтана

Бързи кредити Монтана

 

krediti-online-bgТърсите заеми кредити в Монтана. Независимо дали имате или нямате обезпечение на имот или гарант за кредит има не малко компании, които предлагат бързи кредити само срещу лична карта.

 

 

Вижте нашите предложение за Бързи  и навременни онлайн кредити  в Монтана:

krediti-online-byrzi


 

 

zaemВ град Монтана и не малко избор на компании предлагащи бързи кредити.

 

БЪРЗ КРЕДИТ ЗА БИЗНЕСА ОТ ФИНТРЕЙД

Тук ще намерите бърз кредит за бизнеса от Финтрейд. Компанията предлага бързи бизнес кредити само срещу лична карта и без документи. Лесно финансиране за оборотни средства на малки и средни фирми. Финтрейд предлага иновативни решения в областта на микрокредитирането и бързите фирмени кредити.

 

БЪРЗ КРЕДИТ ЗА БИЗНЕСА САМО СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА ОТ ФИНТРЕЙД

При спешна нужда от пари за оборотни средства.

Лесно и бързо кандидатстване и отпускане на заемите.

Кандидатствате лесно по телефона и заявявате желаната от Вас сума.

Плащате вноската на търговски представител или по банка, както Ви е по-удобно.

Бърз кредит за бизнеса само срещу лична карта на управителя на фирмата. Без без предоставяне на разходооправдателни документи.

Получавате фирмения кредит бързо от търговски представител във Вашия обект. При желание от Ваша страна може да получите и експресна доставка.

Преференции за редовни и лоялни клиенти. Те получават моментално финансиране и могат да кандидатстват за по-големи суми. Сумата е на разположение по всяко време и те решават кога и как да погасяват главницата си.

Бързи фирмени кредити на добра цена с качествено обслужване.

Лесно и достъпно финансиране за оборотни средства.

Финтрейд е небанкова финансова институция, лицензирана от БНБ и специлиализирана в областта на микрокредитирането. Мисията на компанията е да даде лесен достъп до финансови и информационни услуги на малките и средни фирми в България. Оснавна цел на компанията е да осигури достъпно финансиране за оборотни средства чрез високоефективни синергийни модели. Финтрейд предлага бърз кредит за бизнеса с цел създаването на възможности за развитието на търговията в България от малки и средни магазини. Компнията предлага 2 основни продукта: Финтрейд Оборот за суми до 3000 лв. и срок на погасяване до 10 години; Финтрейд Инвест за суми до 5000 лв.

Основна информация:

Максимална сума на кредита: до 5000 лв.
Начин на усвояване: свободно, в брой или по банков път.
Изисквания за отпускане на бърз кредит за бизнеса: лична карта на управителя на фирмата, без предоставяне на разходооправдателни документи.
Начини за погасяване на вноските: по банков път или на търговски представител.

Уеб сайт: www.fintrade.bg

vsichki-krediti