SmileCredit – мнения

Небанкова кредитна компания SmileCredit – мнения

logo-smile-500x500Пазарът на бързи онлайн заеми в България се разви стремглаво нагоре в последното десетилетие. Появиха се най-различни компании за бързи кредити, всяка от които има своите особености при предлаганите кредитни продукти. На вашето внимание, информация за небанкова кредитна компания – SmileCredit. Като потенциални потребители, винаги е добре да сте запознати с различните компании, за да може да сравнявате и избирате.

krediti-online-byrzi

SmileCredit – фирмата

SmileCredit е небанкова компания, която е вписана в БНБ регистъра, лицензирана да предоставя бързи кредитни услуги. Компанията работи изцяло онлайн, в този смисъл е разработила кандидатстването за бързи заеми и получаването на парите без пряк контакт със служители на фирмата. На сайта www.smilecredit.bg е отбелязано, че клиентите, които изискват хартиен носител за сключения договор, могат да намерят служители на фирмата на адрес “Антим I” 26, в София.

SmileCredit – видове бързи заеми

Компанията предлага два вида кредитни продукти: заем до заплата от 50 до 500 лева и бърз потребителски кредит на вноски, в диапазон от 600 до 1500 лева. Можете да кандидатствате за бърз заем като се свържете на посочения телефон в сайта или като се регистрирате в сайта по надлежния ред. Компанията има лиценз да обработва личните данни на потребителите по надлежния ред.

Услугите се ориентирани, така че да се регистрирате бързо онлайн, и да получите вашите пари на сметката, която посочите или в Easy Pay офис. Според условията и вид кредит, можете да го върнете предсрочно, в рамките на дена или според посечената дата за вноската или падежа. Компанията предлага и рефинансиране на вече изтеглен бърз заем.

krediti-online-byrzi