Условия за потребителски кредит

Какви са условията по потребителските кредити?

Ако искате да изтеглите потребителски кредит е добре да разгледате всички условия, за да сте правилно информирани. Как може да стане това при положение, че има всяка кредитна компания предлага различни видове кредити всеки със свои индивидуални условия?

По лесен начин може да разгледате условията по кредитите в кредитния ни портал. Може да направите сравнение на ценовите параметри при различни суми на кредита и срок на погасяване. А след това да разгледате и детайлите по кредитите, защото и те не са за подценяване.

Сравни и заяви

Кои са най-важните условия по потребителски кредит?

  • Лихвата и начина й на формиране – основните въпроси по отношение на лихвения процент са каква е крайната лихва, как се формира и при какви условия ще се промени. Всичко това трябва да бъде изяснено особено, ако става въпрос за по-дългосрочен кредит, когато вариациите в индексите са напълно реалистични;
  • Такси по кредита – обърнете внимание на първоначалните такси по кредита и какви годишни такси ще трябва да плащате. Също така е важно да знаете първоначалните такси се събират от кредита или е необходимо да осигурите средства предварително.
  • Обезпечение – има ли изискване за обезпечение и при какви обстоятелства се налага да осигурите такова. Възможно ли е да бъде отпуснат потребителски кредит без да е нужно да го обезпечавате?

Това са основните въпроси и ако ги уточните предварително със сигурност в процеса на разглеждане на искането няма да възникнат трудности и неприятни ситуации.

Виж потребителските кредити

 

Обезпечение по потребителски кредит

Изисква ли се обезпечение по потребителските кредити? Последните години сме свикнали, когато става въпрос за потребителски кредит да не се обсъжда въпросът с обезпечаването му. Всъщност не е правилно да не се коментира обезпечението, тъй като в един напреднал етап от разглеждане на искането може да се окаже, че е необходимо да представите такова, а да нямате възможност, тъй като сте притиснати от времето. Ето защо, дори и да не е упоменато в офертата, която разглеждате, то преди да подадете искане за кредит обсъдете нуждата от обезпечение с кредитен консултант.

Вижте най-изгодните кредити

Обикновено по потребителските кредити обезпечение може да бъде:

  • превод на работна заплата;
  • залог на вземане по определен договор за изпълнение;
  • поръчител;
  • блокирани парични средства;
  • ипотека на недвижим имот.

Ипотека на недвижим имот се изисква при потребителските кредити с ипотека или при по-голям размер на кредита и когато са налице фактори изискващи минимизиране на риска. Този вид обезпечаване се прилага при конкретни казуси, но е добре да го имате предвид.

 

Избери кредит

Как лесно и бързо може да получите потребителски кредит?

След като сте разгледали основните условия по кредитите, събрали сте достатъчно информация за кредитните компании и сте се насочили към конкретна, следва да подадете искането. Всичко това може да стане само за броени минути в сайта ни. Представили сме пълна информация за всяка една лицензирана кредитна институция и кредитите, които предлага.

Веднага може да заявите искането си онлайн и да получите отговор бързо, а решение по кредита е възможно до няколко часа. Решението по кредита може да бъде дадено и до минути. От значение за бързия отговор е структурата на искания заем – сума, срок и има ли особености по сделката.

Бъдете внимателни при избор на оферта за потребителски кредит. Огледайте добре всички параметри и се консултирайте при условие, че имате колебания. Подайте запитване и ние ще Ви консултираме напълно безплатно.

 

Най-изгодните заеми

Заяви бързо и лесно с 1 клик