Сashbox – мнения

Кредит от Cashbox – мнения

cash-box-logoДобре е да се запознавате с различните небанкови кредитни фирми на българския пазар. Така по-бързо ще се ориентирате когато ви трябва специфична финансова услуга, като бърз мини заем, лизинг, по-голям потребителски заем, консултация и др.  На вашето внимание представяме платформата Сashbox, специализирала в предлагането на бързи онлайн потребителски заеми.

Сashbox – обща информация за платформата

„Зи–Метрикс” АД е компанията създала самата платформа. Всички услуги, данни за компанията и допълнителна информация, която може да ви е от полза се намира на сайта: www.cashbox.bg

krediti-online-byrzi

Сashbox или Кешбокс (както понякога клиентите търсят в Интернет) предлага бързи заеми при следните условия:  бърз онлайн заем  от 150 до 2000 лева, с възможност за връщане на сумата от 1 до 6 месеца, в зависимост от размера на самата сума. Всичко това можете да видите още на първа страница в сайта на компанията.

Онлайн обслужване в Кешбокс

Кешбокс обслужват онлайн клиентите си пред цялата работна седмица, но почиват в събота и неделя. Онлайн обслужването включва кандидатстване, одобрението и погасяването на заема. В сайта можете да разгледате възможностите за преференции, и други важни неща, които може да са ви от полза, когато избирате подходяща за вас компания и кредитен продукт.

Одобрение на кредит от Cashbox

Регистрацията е онлайн, а плащането става чрез иновативните за пазара платформи ePay.bg, или Paypal. Одобрението става на базата минималните изисквания за кандидатстване: лична карта удостоверяваща навършени 18 години, лична банкова сметка; добра кредитна история в БНБ регистъра;  осигурителен доход и редовно плащане на социални и здравни осигуровки.

krediti-online-byrzi