Списък на фирми за бързи кредити

Колко фирми за бързи кредити има в България?


krediti-online-bgСписъкът на фирми за бързи кредити в България се увеличава постоянно. Трудно ще ни бъде да изброим и дадем основни характеристики на всички фирми за бързи кредити, тъй като буквално с всеки изминал ден се появяват нови фирми за бързи кредити.

Отговор на въпроса колко фирми за бързи кредити има в България също не можем да дадем именно поради тази причина. В тази статия ще Ви представим някои от най-добрите, според мнения на потребители, лицензирани фирми за бързи кредити.

Списък на фирми за бързи кредити

krediti-online-byrzi

 

SmileCredit

Започваме с тази фирма за бърз кредит, тъй като тя е най-често препоръчвана от нашите потребители. Тази компания отпуска кредити до заплата без поръчител. Сумата, която може да Ви бъде отпусната е между 400 и 1500 лева.  Характерно за SmileCredit е бързият срок за одобрение, който е около 20 минути.

 

Vivus

Тази компания също предлага много добри условия, сред които опция за удължаване на срока за погасяване на заема, както и погасяване на кредита предварително без да се налага да се плащат допълнителни такси. Тук срокът за одобрение също е много кратък и внимание, при отпускане на кредит за първи път, можете да изтеглите кредит с 0% лихва и без такси.

 

VivaCredit

Онлайн компания, при която кандидатстването става бързо, одобрението също.  Условията са ясни, а сумите, които се отпускат са до 1500 лева.

 

EasyCredit

Характерно за тази фирма за бърз кредит, което я отличава от повечето други, е че хора от компанията идват във Вашия дом и така диалогът е много по-лесен и ясен. Освен това при тях се отпуска кредит само срещу лична карта без излишна документация.

 

CrediHelp

Тази компания дава бързи заеми от малки суми до 400 лева. Ако имате високи доходи и чисто кредитно минало има шанс и да получите кредит в размер от 2000 лева.  Кандидатстването става онлайн, в офис или по телефона.

 

Avans

Тук кандидатстването е максимално опростено – става само срещу лична карта. Одобрението и превода на парите се извършва до един час, срокът за погасяване е един месец.

Можем да Ви представим още много фирми в този списък на фирми за бързи кредити. В секция „бързи кредити” можете да разгледате всички фирми, с които работим, да разгледате техните условия, да ги сравните и да изберете най-добрата фирма за бърз кредит за Вас.