Рефинансиране на необслужван кредит

Как се рефинансира необслужван кредит?

Какви са възможните варианти за рефинансиране на необслужван кредит? Вариантите за подобно рефинансиране са ограничени, но все пак трябва да се разгледа конкретния случай. Трудно е да се определи конкретна рамка, тъй като при наличие на просрочие от значение са много фактори – колко голямо е задължението, за какъв период е допускано, по погасени или по активни кредити е, има ли наложени запори и други уточняващи детайли.

Подай запитване

 

Как да рефинансирате необслужван кредит?

Възможен вариант е да се обърнете директно към фирмите за бързи кредити. Не всички от тях предлагат възможност за подобно рефинансиране, но има фирми, които не разглеждат въобще кредитната история. Именно към тях следва да се насочите. Разгледайте техните предложения, направете сравнение и обсъдете възможностите за рефинансиране.

Вижте най-изгодните кредити

Кредитите се отпускат само на база обезпечение. Трябва да разполагате с имот, който да ипотекирате. Размерът на кредита ще се определи въз основа на определен процент от пазарната цена на имота. Експерт оценител ще изготви оценка, след което от тази цена ще бъде изчислен определен процент, обикновено 50%. Така ще бъде фиксирана сумата на кредита. Ако, обаче определеният размер не е достатъчен, за да рефинансирате цялото задължение, то няма да постигнете желания ефект. Не бива да предприемате стъпки за погасяване на част от дълга. По този начин ще затрудните още повече положението, в което се намирате. Затова, търсете цялостна оферта, която ще Ви помогне да постигнете намеренията си за рефинансиране на целия дълг при благоприятни условия.

Заяви кредит

При каква лихва може да рефинансирате необслужван кредит?

На първо място трябва да намерите конкретната фирма за бързи кредити, която ще Ви финансира. На практика няма да имате големи възможности да договаряте конкретни условия, тъй като при този вид кредити ценовите условия са конкретно фиксирани.

Тези кредити са в категорията с висок риск, което означава и по-висока лихва. Без значение, че предоставяте имот, ценовите условия са по-високи. Всяка кредитна институция при подобни кредити се стреми да минимизира риска за себе си. Не прибързвайте при теглене на такъв кредит. Много добре трябва да обмислите подобна стъпка, тъй като все пак залагате собствен имот.

 

Избери най-изгодния кредит

Заяви бързо и лесно с 1 клик