Рефинансиране на много кредити

Как може да се рефинансират много кредити?

Имате много кредити, които искате да рефинансирате? Когато търсите оферти за рефинансиране ще попаднете на много предложения, които се рекламират като атрактивни. Но не бива да ги приемате автоматично като изгодни, а да разгледате условията и да ги сравните. За да сте сигурни, че ще намерите най-изгодното предложение трябва да направите сравнение между минимум 3 оферти. Съпоставяйки параметрите и след като направите съответните изчисления ще може да вземете правилното решение.

Това много лесно и по удобен за Вас начин може да направите в нашия кредитен портал. Ще видите предложенията на всички кредитни компании и банкови институции и ще може да направите реална съпоставка. Ползвайте нашите безплатни консултации, за да се уверите в решението, което предстои да вземете.

 

Заяви безплатна консултация

 

Какви са стъпките за рефинансиране на много кредити?

  • Проучете предложенията на банките
  • Изчислете сумата, която ще е необходима за рефинансиране на всички задължения
  • Направете сравнение на конкретни ценови параметри
  • Обсъдете рефинансирането с кредитен консултант
  • След като изберете банка договорете конкретни условия за кредитиране
  • Подгответе необходимите документи, като задължително изискате удостоверения за остатъчен дълг по всеки един от кредитите

След като представите всички документи и сте уточнили условията, следва разглеждане и одобрение на кредита. От съществено значение е да нямате закъснение по действащите кредити, които искате да рефинансирате. Така ще може да постигнете много добри условия по новия кредит.

Вижте най-изгодните кредити

След получаване на одобрение не бързайте да се съгласявате с условията, при които е одобрен кредита, а поискайте да Ви бъдат изпратен в писмен вид. Осигурете си достатъчно време, за да разгледате подробно и да коментирате всички въпроси с независим кредитен консултант. Само по този начин ще сте сигурни, че няма условие, което ще бъде във Ваш ущърб.

Рефинансирането е сериозна крачка и не бива да се подценява нито един детайл. Заявете безплатна консултация в сайта ни и ние ще бъдем до Вас в целия процес на рефинансиране.

Подай запитване

За какво да внимавате при рефинансиране на кредити?

Когато се рефинансират кредити има много особености, за които трябва да внимавате особено, ако става въпрос за повече от един кредит. Трябва много точно да е определен дългът. За тази цел най-добрият вариант е да потърсите официални справки или удостоверение от всяка една кредитна институция, в която имате кредит. Дългът ще е описан подробно и на тази база ще може да се определи сумата на новия кредит, с който ще рефинансирате кредитите.

До момента, до който се одобри кредита и ще може да се ползват средствата ще се начислят текущи лихви по всички заеми, но това трябва да бъде предвидено. Именно тук е и основният момент, за който трябва да бъдете внимателни. Всичко трябва да е прецизирано, тъй като ако се окаже, че лихвите като обща сума формират значителен размер и нямате средства, с които да ги покриете, то няма да може да се погасят кредитите. В същото време рефинансиращата банка няма да може да Ви отпусне допълнителна сума за плащане на лихвите. Може да се окажете в омагьосан кръг и точно поради тази причина следва да обърнете внимание на този въпрос.

 

Най-изгодните заеми

Спести време, нерви и пари