Равни или намаляващи вноски

Какво да изберем – равни или намаляващи вноски

krediti-online-bgКредитът с равни или намаляващи вноски се отпуска от банковите и небанкови финансови организации в България. Разрешението ви позволява да получите средства в труден за вас момент. Размерът, който може да бъде одобрен е от няколко стотин до няколко десетки хиляди лева, в зависимост от идентифицираните нужди и възможностите ви, свързани с вашите месечни доходи.

 

Условия към кандидатите

Заемите на равни или намаляващи вноски се отпускат на потребителите, които имат постоянни доходи и добра кредитна история. Новите клиенти, които кандидатстват за първи път понякога получават промоционални оферти като кредит без лихва до заплата. Условията за кандидатите могат да се различават в определени граници, тъй като всеки кредитор има свои правила и регламент за подбор на своите потенциални клиенти.

krediti-online-byrzi

Заслужава ли си да се тегли кредит на вноски?

Заемите на равни или намаляващи вноски се отличават с това, че размера, който се усвоява се погасява разсрочено във времето чрез вноски и съобразено с конкретния погасителен план. Главната разлика между двата вида кредита на вноски е, че при заема с намаляващи вноски, след сключвате на договора ще плащате по-големи суми, които с времето ще намалеят и е подходящ за хора със високи и постоянни доходи. Заемът с равни вноски създава чувство на спокойствие и сигурност и при него е лесно да планирате предварително бюджета си. Сумата и погасителният период се определят за всеки индивидуален случай.

По какво се различават кредитите на равни и на намаляващи вноски?

На кредитния пазар у нас са популярни и двата вида кредити. Няма универсална рецепта за това кой от двата вида е по-изгоден. За да кандидатствате за заем с разсрочено плащане, следва да може да представите удостоверение, че получавате регулярно фиксиран доход или да разполагате със спестявания в банка или дълготрайни активи, за да получите одобрение.