Кредит срещу залог на жилище


 Възможността за ипотечен кредит без доказване на доход, срещу залог на имот е реална и е подходяща за хора, с лоша кредитна история.

Ситуацията при този вид кредит, в който залагате жилището или имота си, може да се случи на всеки. Хора с лоша кредитна история така или иначе не са изключение за банковата и финансовата системи, и за тях има предвидени условия, които ако бъдат изпълнени, да реализират кредит срещу залог на жилище. Каквито и да са причините за лошото кредитно досие, те могат да попаднат в ситуация, в която да имат нужда от оборотни пари.

krediti-online-byrzi

 

Парадоксално е, но при кредит срещу залог на жилище, който предполага физическо лице с проблемно кредитно минало, много по-бързо и лесно ще се разбере одобрението след кандидатстването. Просто защото няма кой знае колко много неща свързани с документацията. Оценката на имота е може би най-важния момент, от който ще се определи насетне ипотечния кредит. Всяка банка, която предлага този кредитен продукт има своя начин за проверка на жилището, сградата, офиса, магазина, каквото сте избрали за залог. При някои оферти то може да е безплатно, при други да се плаща определена сума.

 

Кредит срещу залог на жилище се реализира сравнително бързо и лесно след самото кандидатстване. Той може да се използва по предназначение от кредитополучателя в най-различни посоки. За ремонт на жилището си, за покупка на ново жилище или имот, за стартиране на бизнес инициативи и т.н.

krediti-online-bgКандидатстване за ипотечен кредит  срещу залог на жилище

Попълнете краткия формуляр по-долу, за да кандидатствате! Задължително обезпечение с градски имот (апартамент, ателие, къща, вила, търговски обект). Изпращането на заявката не Ви обвързва с кредит. Ще получите обаждане от консултант за безплатна консултация.

С натискането на бутона „Изпращане“ – се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.

 

 

Банките все пак са внимателни при отпускането на такива кредити, защото те носят риск при хората с лоша кредитно досие. Важното обаче е, че все пак тези хора не са напълно изключени от системата и могат да се възползват от ипотечните кредити без да доказват доход, а само срещу залога на избрания недвижим имот. Те могат да отчетат този факт и да си направят сметката, ако се стигне до този момент, да потърсят този вид кредит и да се възползват от него, без да се разваля още повече кредитната им история.

vsichki-krediti