Краткосрочен кредит

Краткосрочен заем – определение


krediti-online-bgГоляма част от българите разполагат със сравнително нисък месечен бюджет, който често не стига за покриване на основните нужди и сметки. Именно тук се появява краткосрочният кредит. Характерно за него е, че срокът за връщане е по-кратък в сравнение с потребителските заеми. Отпусканите суми също са сравнително по-малки, но са достатъчни, за да успят да покрият спонтанно възникнали финансови затруднения.

 

krediti-online-byrzi

Кога е добре да кандидатстваме за краткосрочен кредит?

Този вид заем би могъл да ни спаси в много и различни ситуации. Най-често той е предпочитан от хората при плащане сметки и различни видове други разходи. Той може да ни бъде необходим и в моменти, когато имаме нужда от лечение за себе си или за близък човек. Хората често прибягват до краткосрочен заем и когато са решили да направят частичен ремонт на своя дом или за закупуване на техника.

Как става кандидатстването за краткосрочен кредит?

Добрата новина тук е, че можем да попълним формуляр за краткосрочен кредит онлайн. Тъй като фирмите са наясно, че този вид заем е за спешни нужди всяка една процедура тук е максимално опростена – попълване на формуляр за кандидатстване, одобрение, отпускане на парични средства. Стъпките, през които преминавате са много по-малко, отколкото при теглене на потребителски кредит. Именно заради това краткосрочните заеми са най-често предпочитани, когато имаме непредвидени разходи. В нашия сайт можете да откриете различни предложения за краткосрочен кредит и да подадете своето заявление за кандидатстване.

krediti-online-byrzi