Ипотечени кредити за хора с лоша кредитна история

 

zaemАко сте имате лоша кредитна история отпускането на бърз кредит до някаква степен става затруднен процес и не може да се действа по обичайната процедура само срещу лична карта и доказване на доход.

Ако се нуждаете от по-голяма сума и търсите кредит срещу ипотека на имот за сума до 90 000 лева и желаете нещата да се случват бързо и лесно.
Попълнете краткия формуляр по-долу, за да Ви съдействаме и да ви предложим най-доброто решение безплатно.

 

Има имате лоша кредитна история ( ЦКР )може да получите бързи пари  срещу имот, кола или друг залог, като този тип кредити се отпуска и без да имате постоянни доходи, при улеснени процедури по одобрение и отпускане на заема, плащането става в същия ден, а условията на погасяване са по-изгодни от всякога.

Такива кредити се отпускат от банкови посредници на хора, които в момента на сключване на договора нямат гарантирани месечни доходи, като единствения гарант е тяхния имот. Това означава, че ако имате имот, който не използвате и не стопанисвате, може да вземете кредит срещу определен дял от неговата пазарна стойност. Повечето финансови институции могат да ви одобрят и да ви отпуснат заем без да имате трудов договор на пълен работен ден, както е по правило при традиционнните потребителски кредити, защото имота ви изпълнява функция на гарантно средство и достатъчна търговска причина. Банките предлагат различни видове такива заеми, в зависимост от кредитната ви история и идентифицираната ликвидност на обезпечението ви. Положителните ви икономически показатели, не са от определящо значение, тъй като повечето активни на банковия пазар доставчици вече имат гъвкава политика, но могат да допринесат за това да ви се предложат по изгодни актуални параметри като, например, по-евтин лихвен процент. Бързите заеми срещу имот без в матуритета да се изисква фиксиран гарантиран доход, са опция, ако желаете вариант за големи парични суми, нямате добро кредитно досие и в момента не работите.

wsop-poker-chips-for-saleТози вариант не е за пренебрегване и понеже банките предполагат, че хората, които проявяват интерес към тази услуга нямат добро финансово положение и в повечето случаи не им удържат такси като такива по кандидатстването и разглеждането на вашето досие и статус, но повечето банки все още начисляват такса усвояване, когато ви се отпуска заем, чрез приспадане от отпуснатите пари.

Внимателно изберете кредитна институция с добра репутация. Прочетете цялата информация в договора и обмислете всички условия в споразумението. Убедете се, че доставчикът има физически офис и че може да осъществите обратна връзка. Задължително поискайте оригинал на договора и за вас.

Ипотечени кредити за хора с лоша кредитна история

 

 

Бързи кредити

Виж повече Виж повече Виж повече