Ипотечен кредит с минимална работна заплата

krediti-online-bg

Жилищен кредит с минимална работна заплата

Ипотечните кредити се различават по това, че за тях основната тежест на обезпечението се поема от недвижимия имот, който подготвите да ипотекирате. Винаги обаче банките се интересуват и от вашия доход, независимо какво твърдят в рекламите си. Затова когато общувате с банка, изключете телевизора и впечатленията, които сте натрупали и се насочете към конкретното предложение.

Ипотечен кредит с минимална работна заплата ще бъде възможен само ако сключите договор с банка, при предложение от същата за точно такъв кредитен продукт. Задължително ще ви трябва вашия трудов договор и гаранциите от вашия работодател, които също може да се изисква да са подкрепени от документ. Може да се сключи договор за ипотечен кредит, който е без доказване на доходите, но тогава лихвите са по-големи и самото плащане излиза по-скъпо. В случая банките са наясно, че много работодатели в България осигуряват на минимална работна заплата, но получават повече пари. Все пак това е конфиденциална информация, която може да бъде използвана като претекст. В крайна сметка, вие влизате в отношения с банката, за да закупите жилище. Щом сте тръгнали по-този път може би ще се съобразите и с условията, които са продиктувани от минималната работна заплата.

 

 

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Жилищен кредит за покупка на имот

Нашите консултанти ще се свържат с вас в най-кратки скорове.

С натискането на бутона „Изпращане“ Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработени с цел кандидатстване за кредит.