Ипотечен кредит за клиенти без постоянно местоживеене в страната

kredit-po-telefonaЖилищен кредит за хора без постоянно местоживеене в страната

Банките са напълно запознати със ситуацията в страната. Много българи имат имоти в България, но в същото време живеят в чужбина и изкарвате парите си там. Това ги прави потенциални потребители на ипотечен кредит, с възможности за надеждно изплащане, ако решат да реализират такъв.

Един ипотечен кредит за клиенти без постоянно местоживеене в страната може да бъде насочен както към български граждани, които работят в чужбина, така и към чужденци, които живеят в България и често пътуват. Това обаче зависи от банката. В нея са правата да направи привлекателен един такъв кредитен продукт, който да може да се ползва с всички предимства на ипотечните кредити. Така чрез ипотека на недвижим имот в България и стабилни доходи в чужбина, всяко частно лице да може да закупи нов дом, вила, апартамент на място, за което е мечтал и за което в крайна сметка е предприел да работи в чужбина.

Случаите са много и са различни, но важното е, че за българите без постоянно местоживеене в страната, има възможност за такъв кредит.

krediti-online-byrzi