Интернешънъл Асет Банк – мнения

Как да сте сигурни, че ще направите правилния избор на банка за теглене на кредит? За да се случи това трябва да имате пълна информация за това какъв е начина на отпускане на кредитите и обслужването на клиентите. Най-бързо и лесно може да получите информация в сайта ни, където сме представили кредитните компании и предлаганите от тях кредити. В детайли сме описали възможностите за финансиране, както и условията, при които се отпускат кредитите. След като подадете онлайн запитване към нас, ние ще Ви консултираме напълно безплатно и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

 

За банката

Интернешънъл Асет Банк АД е основана през 1989 г. под името ТБ „Кремиковци“. От тогава се преименува няколко пъти, като от 2005 г. работи под името Интернешънъл Асет Банк.

„Интернешънъл Асет Банк“ АД с ЕИК 000694329 е със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Тодор Александров“ № 81-83.

 

Често задавани въпроси – Интернешънъл Асет Банк

След входиране на искането и предварително разглеждане на документите може да се обсъди избора на погасителен план. Банката предлага възможност за анюитетен погасителен план или с намаляващи вноски. Определящо за това кой от двата да бъде приложен е кредитоспособността на кредитоискателя.
Застрахова се имота, който обезпечава кредита, както и живота на кредитополучателя. Застраховка „Имот“ е безплатна за клиентите на банката, а по застраховка „Живот“ се предлагат много атрактивни ценови условия. Спестявате разходи и ще бъде застрахован, както живота, така и имотът на кредитополучателя.
При ползване на ипотечен кредит може да се договори ползването на гратисен период. След разглеждане на искания кредит се определя и възможността за прилагане на гратис.
Максималният срок на ипотечните кредити, отпускани от Интернешънъл Асет Банк е 30 години.
Максималният размер се определя и зависи от много фактори - доходи, възраст, задлъжнялост и много други. Въз основа на пълен анализ на показателите и в зависимост от пазарната стойност на имота, банката определя и размера на кредита.

 

Най-изгодните оферти за кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

Търсиш най-изгодния ипотечен кредит

Виж повече и заяви онлайн. 100% безплатно!

 

Кредити

Ипотечни кредити

Размер на кредита – до 300 000 лв.

Гратис – до 12 месеца

Срок – 30 години

Анюитет или намаляващи вноски

Безплатна застраховка на имота

 

Потребителски кредити

Размер – до 50 000 лв.

Срок – 12 години

Възможност за гратисен период

Избор на погасителен план

 

Кредит за пенсионери

Сума – 5 000 лв.

Срок – 5 години

Обезпечение – пенсията

Сключване на застраховка Злополука

 

Кредитни карти

Лимит – 10 000 лв.

5 годишен срок на валидност

Срок за издаване – 5 дни

3D защита при пазаруване в интернет

 

 

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Безплатна професионална консултация

 

„Качествено обслужване, лесен достъп до услугите на банката и грижа за клиента. Това са моите впечатления за банката, от която съм изключително доволна. Изключително приятна атмосфера, която виждам посещавайки офиса на банката и възможност за бързо обслужване.“

Ц. А.

„В банката се обслужвам като фирма и като физическо лице. Нямам друга банка, а и не бих търсил услугите на друга финансова институция, докато получавам качествено и бързо обслужване съобразено с исканията ми.“

Д. К.

„Банката има атрактивни предложения и условия по кредитните продукти. При отпускането на кредит малко се забавиха във времето, но реално аз нямах поставени конкретни срокове. В крайна сметка получих кредита на добра цена, с допълнителни отстъпки и екстри. Ще препоръчам банката.“

А. И.