Д банк – мнения

Преди да се насочите към конкретна банка ще е добре да имате информация за предлаганите от нея кредити, условията по тях, както и условията по съпътстващите продукти. Ползването на кредит е обвързано с картова и разплащателна сметка, интернет банкиране, застраховка и редица други. Точно поради тази причина е добре да имате пълна информация за продуктите, които ще ползвате. Какви са техните предимства и недостатъци ще разберете след като съберете освен наличната информация в интернет пространството и отзивите на Ваши близки и познати. Това ще бъде един друг поглед, който да вземете предвид.

 

За банката

Д Банк АД е основана през 1999 г. Банката притежава пълен банков лиценз. Първоначално оперира под името „Демир банк (България)“ АД, а от 2004 г. оперира като „Търговска банка Д“ АД.

„Търговска банка Д“ АД е с ЕИК 121884560 и седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Генерал Тотлебен“ № 8.

 

Често задавани въпроси – Д банк

Финансирането се определя след разглеждане на доходите и след като се направи оценка на имота предмет на сделката.
Основното обезпечение е недвижимият имот обект на ипотечната сделка. Допълнително обезпечение може да бъде потърсено в изключително рядко. Такова обезпечение не е задължително да е друг имот, а може да бъде поръчител или блокирани вноски по сметка. За да се отговори конкретно на подобен въпрос, трябва да бъде разгледано искането.
Възможен вариант, който трябва да бъде договорен. Принципът е таксите да бъдат осигурени от кредитоискателя.
Банката отпуска кредити в лева и евро. Важно е да се направи точна преценка в каква валута ще бъде най-изгодно да се изтегли кредита. В случай, че получавате доходите си в евро, то най-добре би било и валутата на кредита да е евро.
Банката не разглежда кредити само на база на доходите. Може да кандидатствате за кредит след като имате яснота за имота, който искате за придобиете, след което да подготвите и пълен комплект документи.

 

Най-изгодните оферти за кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

Търсиш най-изгодния ипотечен кредит

Виж повече и заяви онлайн. 100% безплатно!

 

Кредити

Ипотечни кредити

Срок на кредита – до 35 години

Финансиране – до 100%

Валута-  BGN или EUR

Бонус програми

 

Потребителски кредити

Максимален размер – 50 000 лв.

Срок – 5 години

Без поръчител

Фиксирана лихва за 1 година

 

Кредитни карти

Лимит – до 20 000 лв.

Валута – BGN, EUR, USD

Срок – 36 месеца

SMS нотификация

45 дни гратисен период

 

 

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Безплатна професионална консултация

 

„Малка и гъвкава банка, предлагащи конкурентни решения. Препоръчвам на приятели, тъй като това е моята банка. Разрешаваме винаги всички въпроси лесно и бързо.“

Г. С.

„Изплатих кредита си към банката, но продължавам да бъда техен клиент, защото съм доволен от начина на обслужване и вниманието, което ми оказват.“

З. Р.

„Доволен съм от услугите и препоръчвам.“

П. В.