Вива Кредит – мнения

Мнения за Viva Credit

Logo_VivaCreditЗа да сте винаги добре информирани и да правите правилния избор, винаги трябва да сте в крак с пазара на бързи онлайн заеми в България. Появиха се най-различни компании за бързи кредити, всяка от които има своите особености при предлаганите кредитни продукти. На вашето внимание, информация за небанкова кредитна компания – Вива Кредит.

 

 

krediti-online-byrzi

Вива Кредит – като небанкова кредитна компания

Вива Кредит успя да се наложи на пазара на бързи кредити като успешна компания. Тя е една от фирмите, която редом с много други повишиха качеството на онлайн услугите за бързи заеми, в последните 10 години в страната. Компанията е лицензирана от БНБ и пререгистрирана според Закона за кредитни институции. Основната дейност на компанията е да отпуска бързи кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства съгласно действащите закони.

Вива Кредит – продукти в категорията бързо мини финансиране

В сайта на компанията vivacredit.bg, всеки може да разгледа наличните кредитни продукти. Те отговарят на авторитетния профил на компанията. Потенциалните кредитополучатели, могат да кандидатства за:

  • Бърз заем до заплата – в диапазон от 100 до 350 лева. Заемът може да се изплати в рамките на две седмици или месец. Бърз потребителски кредит – в диапазон от 100 до 3000 лева. Като и за двата кредита можете да платите такса за бързо разглеждане, което ви гарантира отговор в рамките на 20 минути. Иначе се чака според политиката на компанията, след попълване онлайн на документите, в рамките на 10 дни.
  • Обединяващ кредит – при специални изисквания и одобрение в рамките на 24 часа, можете да получите до 90 000 лева. Кредит за закупуване на кола – в диапазон от 1250 до 30 000 лева. Това са по-специални кредитни продукти, които имат своите изисквания, посочени в основната информация в сайта.

Компанията е оставила възможност за кандидатстване в офис или онлайн. Като офисите са във всички областни и по-големи градове в страната. При първоначално неодобрение можете да посочите поръчител или просто да влезете в контакт със служители на компанията, за да разберете всичко, което ви интересува.

krediti-online-byrzi