Бяла карта – мнение

Бяла Карта Visa мнения

 

byala-krata-kredit

Пазарът на небанкови кредитни продукти в България нарасна неимоверно много през последните 10 години. Появиха се най-различни бързи кредитни услуги, предлагани от най-различни небанкови фирми (лицензирани от БНБ), като всяка има своите особености, условия, изисквания и начин на общуване с клиенти. Ще ви запознаем с характеристиките на продукта Бяла карта, като възможност за вас потенциалните потребители, да сте винаги информирани.

 

 

krediti-online-byrzi

Бяла карта – обща информация

В същността си, Бяла карта е продукт от типа кредитна карта. Тя е международна кредитна карта с лимит до 3000 лв.

Бяла карта е разработена от Аксес Файнанс ООД, небанкова финансова институция, регистрирана през 2013 и получила лиценз от БНБ. Компанията работи като фирма, която предлага кредити със собствени средства, според законите на страната.

 

Бяла карта – цели, предимства, характеристики

Зад създаването на Бяла Карта стои неуморен труд на екип професионалисти. Бяла Карта е с лимит до 3000 лева и със срок на валидност 2 години. Едно от големите предимста на Бяла Карта е липсата на излишни такси. Картата е без такси за издаване, преиздаване и без годишна такса за обслужване. Това означава, че когато не използвате картата, тя не ви струва нищо. Освен всичко това, клиентите на Бяла Карта не плащат такси при теглене на банкомати в Европейския съюз.

Целта на Бяла Карта е да предостави достъпен кредитен продукт и безупречно клиентско обслужване на всеки свой клиент, независимо от доходите и кредитната му история.

Кандидатстването е максимално опростено, бързо и лесно. Можете да кандидатствате за кредитна карта Бяла Карта изцяло онлайн на сайта bialakarta.bg или на телефона, посочен в сайта.

Преди да кандидатствате, използвайте възможността да прочетете повече за Бяла Карта, за да се запознаете с изисквания и условията, които компанията има към своите потенциални потребители.

 

Още въпроси:

  • Бяла карта към коя банка е?
  • Как се връщат парите от бяла карта
  • Партньори на бяла карта
  • Къде мога да пазарувам с бяла карта
  • Как мога да се откажа от бяла карта

byala-karta-mnenie