Бяла карта – мнение

Бяла Карта Visa мнения

 

byala-krata-kreditПазарът на небанкови кредитни продукти в България нарасна неимоверно много през последните 10 години. Появиха се най-различни бързи кредитни услуги, предлагани от най-различни небанкови фирми (лицензирани от БНБ), като всяка има своите особености, условия, изисквания и начин на общуване с клиенти. На вашето внимание, ще ви запознаем с характеристиките на продукта Бяла карта, като възможност за вас потенциалните потребители да сте винаги информирани.

 

 

krediti-online-byrzi

Бяла карта – обща информация

В същността си, Бяла карта е продукт от типа кредитна карта. Тя е лична, международна, с лимит до 3000 лв. При кандидатстване за такава, клиентите получават името си върху картата, персонален номер и други разпознаваеми данни за конкретното лице.

Бяла карта е разработена от фирма Аксес Файнанс ООД, небанкова кредитна компания, регистрирана през 2013 и получила лиценз от БНБ. Компанията работи като фирма, която предлага кредити със собствени средства, според законите на страната.

Бяла карта – цели, предимства, характеристики

 

Зад създаването на Бяла карта стои неуморен труд на екип работил с концепция. Защото самият продукт е концептуален. Той е оформен като лимитиран като налична сума и във времето: до 3000 лева и със срок на валидност 2 години. На клиентите са им спестени таксите за издаване и обслужване, като няма и такса при теглене от банкомат на територията на България.

 

Целта на Бяла карта е всеки, който има определен стил на живот и възможност за ползване на такъв продукт, да пазарува онлайн или във физически магазини, по целия свят. Именно в това се корени и основното предимство. Също така, ако не ползвате картата, тя не ви струва пари.

 

Кандидатстването е лесно, онлайн или на телефона посочен в сайта bialakarta.bg

Картата е достъпна за потребители с различен социален статус, дори и за хора с влошена кредитна история.

 

Преди да кандидатствате, използвайте възможността да прочетете повече за Бяла карта, за да се запознаете с изисквания и условията, които компанията има към своите потенциални потребители.

 

Още въпроси:

  • Бяла карта към коя банка е?
  • Как се връщат парите от бяла карта
  • Партньори на бяла карта
  • Къде мога да пазарувам с бяла карта
  • Как мога да се откажа от бяла карта

byala-karta-mnenie