Violeta

 

Violeta е кредитен продукт, с който имаш свободата цяла година еднократно или многократно да взимаш пари до размера на кредитния лимит, за който си одобрен. Кандидатстваш веднъж за сума до 3000 лв., ползваш пари многократно. И сам определяш колко да заплатиш за доброволна избрана от теб услуга – VIP обслужване.

В момента Вилета не се предлага, вижте най-доброто предложение за месеца:

 


Ако искаш, взимаш пари в аванс и оставяш за услугата колкото поискаш!

Как да вземеш пари от Violeta?
Стъпка 1:
Посочи сумата, която искаш да вземеш и попълни полетата в 2  лесни стъпки. Violeta се грижи за теб и ще ти помогне да създадеш личен онлайн профил, от който занапред още по-бързо и удобно ще заявяваш пари. А и денонощно ще имаш достъп до информация.

Стъпка 2:
Активирай онлайн профила си като еднократно преминеш през кратък процес по идентификация. Violeta ще очаква да й изпратиш снимка на личната ти карта и да приготвиш усмивката си за селфи.

Стъпка 3:
Violeta ще направи комплексна оценка и при одобрение автоматично ще генерира твоя индивидуален договор и ще ти изпрати sms с код за подпис, както и e-mail с линк, който да последваш, за да подпишеш договора. И готово J Violeta ще преведе парите по твоята банкова сметка.