Най-изгодна кредитна карта

Кои са най-изгодни оферти за кредитни карти?

Попадате на много и различни реклами за кредитни карти и се двоумите коя оферта е най-изгодна? За да се определи дали едно предложение е изгодно трябва да се разгледат няколко основни фактора:

  • Какъв е лихвеният процент? – важно е да знаете при какъв годишен лихвен процент се издават кредитните карти;
  • Такса за издаване – дължи ли се такса за издаване на картата;
  • Годишна такса за обслужване – начислява ли се всяка година такса върху лимита по картата;
  • Гратисен период – какъв е гратисният период. Във всяка банка гратиса е различен. Обикновено варира между 45 и 60 дни;
  • Промоционален период – има ли промоционален период, в който не се заплащат лихви;
  • Кешбек – какъв е процентът на кешбек. Тази опция се предлага от повечето банки, но е важно да се знае какъв е размерът;
  • Такси при теглене на пари и плащане на ПОС – при теглене на пари от банкомат таксите са високи. Дори и да нямате намерение да теглите от картата е възможно да Ви се наложи, така че тези такси не са за пренебрегване;
  • Обезпечение – какви са изискванията за обезпечение? Необходим ли е поръчител, блокиране на парични средства по сметката, превод на заплата, залог на вземания по сметка и други. Това е много важно условие, защото ако не може да осигурите обезпечение няма да може да бъде издадена картата.
  • Необходимо ли е да се поддържа разплащателна сметка, която да обслужва кредитната карта? – това е важен въпрос, тъй като ако трябва да се открие и разплащателна сметка задължително това води до оскъпяване.
Избери кредитна карта

Сравнение на оферти

След като имате информация за всички параметри направете сравнение. Само по този начин може да се каже коя оферта е най-добрата. Оценката трябва да бъде комплексна на база на всички параметри по картата.

Друг важен момент е избор на бранд кредитната карта. Основните карти са MasterCard и Visa. Всяка една от тях има конкретни особености и трябва да се съобразите и с това при избор на оферта.

Вижте най-изгодните кредитни карти

Всички детайли трябва да бъдат огледани внимателно, защото всеки един има отношение за цената на картата. Само, когато знаете цялостното оскъпяване и условията, при които се издава кредитната карта ще може да се определи коя е най-изгодна и добра оферта.

Сравнете офертите в кредитния ни портал и подайте запитване за издаване на кредитна карта.

 

Избери най-изгодната оферта

Заяви лесно и бързо с 1 клик