Ти Би Ай кредити (TBI) – мнения

Мнения за Ти Би Ай Банк

Logo-TBIПромяната на съвременния кредитен пазар е очевидна и много финансови институции променят политиката си, за да са в крак с времето. Това осигурява още по-разнообразни кредитни продукти за потенциалните заемоискатели. В този смисъл, представяме ви още едно банково предприятие, което има сериозна история на финансовия пазар в Европа и България – TBI.

 

 

krediti-online-byrzi

TBI кредити – обща информация

Историята на компанията започва във финансовия небанков сектор, след като през 2002 година,  TBIF Financial Services (TBIF) основават TBI Credit в България. През 2011 компанията навлиза в банковия сектор, след сделка за придобиването на NLB Bank Sofia. А през 2016 година, компанията е част от най-голямата европейска група за потребителско кредитиране, която се базира на онлайн услуги. Това се отразява и в голямата база от кредитни продукти, които институцията предлага към днешна дата.

 

Мнения за Ти Би Ай кредити – продукти и още данни

Компанията предлага своите продукти в офиси в цялата страна. Те са разположение в областни и общински градове в страната, като бройката им е 67. Услугите които се предлагат са в посока лично банкиране, бизнес банкиране и онлайн банкиране. Изцяло в духа на съвременния пазар на бързи заеми, компанията предлага онлайн кандидатствате и заявление на бързи кредити.

Специално условията за бързите заеми са следните: възможни суми от 300 до 10 000 лв. в срок за изплащане от 3 до 48 месеца. Одобрение се получава от 5 минути до 1 час, в зависимост от вида заявление и подробностите около него. Редом с възможността за бързо мини финансиране, на сайта https://tbibank.bg получавате екстра възможности сами да пресметнете необходимата сума и да разгледате всички предложения.

krediti-online-byrzi