Рефинансиране на ипотечен кредит в същата банка

Рефинансиране на ипотечен кредит в същата банка

Възможно ли е рефинансиране на ипотечен кредит в същата банка?

Имате кредит и искате да го рефинансирате? Рефинансирането е сериозна стъпка свързана с много време и допълнителни разходи. За да предприемете подобно начинание със сигурност трябва да бъде много добре обмислено, да бъдат премерени всички плюсове и минуси. А рефинансирането в същата банка трябва да е много добре обмислено, защото в противен случай ще е единствено допълнителен разход.

Най-изгодните ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

За да рефинансирате кредит в същата банка трябва да има конкретна причина. Ако Ви е необходима допълнителна сума пари, то потърсете вариант да получите потребителски кредит или възможност да се възстанови сумата на ипотечния кредит до първоначално изтеглената.

Някои банки предлагат вариант с възстановяване на първоначалната сума на кредита. Важно е да разберете при същите условия ли ще остане кредита и необходимо ли е да се прави отбелязване в ипотеката? И двата въпроса са от изключителна важност. Ако е необходимо отбелязване в ипотеката, то това е свързано с разходи – нотариални и държавни. Другият въпрос също е важен, тъй като ако се променят действащите условия, то може да са по-неизгодни. И двата въпроса са свързани с увеличение на разходите.

Вижте най-изгодните кредити

Ето защо, проучете всички детайли и възможности да бъдете финансирани. Ние ще Ви окажем пълно съдействие, ако отправите запитване към нас. Ще направим сравнение на оферти за ипотечен кредит, ще калкулираме всички разходи и ще изберем най-доброто предложение. Ще Ви консултираме по въпросите за рефинансиране и какви са рисковете.

Виж къде са най-изгодните лихви

Възможна алтернатива ли е рефинансирането в същата банка?

Както казахме, подобно рефинансиране има смисъл само, ако е обосновано, калкулирани са всички разходи и се направи сравнение с други алтернативни варианти да получите необходимата сума. Набавянето на цялата информация ще Ви отнеме много време, но ще Ви даде отговор кой е най-изгодният вариант да получите допълнителната сума пари.

Ние може да Ви помогнем в това начинание, като съберем цялата необходима информация и я обсъдим с Вас. Само така ще бъдете абсолютно сигурни, че сте направили правилен информиран избор.

Спести време, нерви и пари

Заяви най-добрите оферти за теб