Райфайзенбанк – мнения

Райфайзенбанк България – мнения

original_1105Райфайзенбанк е първата банка в България, която е с изцяло чуждестранна собственост. Сайтът на банката е изключително добре организиран и там можете да откриете изключителното разнообразие от банкови услуги, предназначени за хора с различен социален профил. Домейнът на банката е https://www.rbb.bg

 

Райфайзенбанк – онлайн банкиране

Както всички модерни банки, които следват развитието на кредитния пазар и онлайн технологиите, Райфайзенбанк предлага надеждно онлайн банкиране. Можете да използвате онлайн сайта, за да подадете запитване за потребителски и ипотечен кредит.

krediti-online-byrzi

Продуктите на банката са най-разнообразни и се позиционират в сектора с ежедневните услуги – плащане на сметки, онлайн банкиране. Потребителски и ипотечни кредити за различни социални групи, специални предложения за студенти. Дебитни и кредитни карти, и най-различни начини за разплащане съобразени с пазарните услуги. Кредитната консултация също е сред достъпните услуги от голяма полза за клиентите.

Кредит от Райфайзенбанк – мнения

Мненията за Райфайзенбанк са в различни посоки. От една страна са клиентите, които имат своите субективни мнения  на базата на използваните услуги. От друга страна са служители, които са работили в банката. Като признание на качествата на банката остават множеството награди получени през годините. Като през 2018 г. това е Банка на годината в България.

krediti-online-byrzi