Първа инвестиционна банка – мнения

Търсите мнения и повече информация за ПИБ? Допълнителната информация ще Ви бъде от изключителна полза, за да може предварително да имате представа как банката обслужва клиентите си и така ще прецените до колко отговаря на Вашите нужди. Цялата необходима информация може да получите в кредитния ни портал. Може да потърсите и отзиви и коментари от Ваши познати, ползватели на услугите на ПИБ. Така на базата на комплексна информация ще вземете и своето решение.

 

За банката

ПИБ стартира дейност през 1993 г. изцяло с български капитал. Банката е сред водещите банкови институции в сферата на картовите разплащания и бизнес.

Първа инвестиционна банка АД е с ЕИК 831094393 и със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Драган Цанков“ №37.

 

Често задавани въпроси – ПИБ

При ипотечните кредити сумата, която отпуска банката е между 80 и 90% от пазарната оценка. Този процент варира в зависимост от целта на кредита и профила на отделния клиент.
Срокът на кредита зависи от възможността за погасяване. След анализ на доходите и задлъжнялостта може да се определи и конкретния срок за погасяване на заема. При по-ниски доходи, кредитът се разсрочва във времето.
Банката изисква от кредитополучателите да получават месечните си доходи по сметка. Отпускането на кредита е обвързано с работната заплата. Дори това може да бъде във Ваша полза като договорите по-ниски ценови условия.
По ипотечните кредити няма изискване за поръчителство. Само при определени обстоятелства, при които е налице по-голям риск е възможно банката да постави условие за поръчител.
Изисква се самоучастие от кредитоискателя. Банката финансира до 90% от пазарната оценка.
Допуска се гратис само за главницата. Максималният гратисен период е 12 месеца, но се договоря индивидуално в зависимост от конкретната сделка.

 

Най-изгодните ипотечни кредити

Сравнение на оферти и безплатни консултации

Заяви най-добрите оферти за теб

Виж повече и заяви онлайн. 100% безплатно!

 

Кредити

Ипотечни кредити

Финансиране до 90%

Срок – 35 години

Кандидатстване онлайн

 

Потребителски кредити

Размер – до 80 000 лв.

Срок – 10 години

Без такса за кандидатстване онлайн

 

Кредитни карти

Кредитен лимит – до 10 000 лв.

Безконтактни плащания

Гратис – до 45 дни

Срок на валидност – 5 години

 

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Безплатна професионална консултация

 

„Получих необходимия ми кредит бързо и лесно. Без излишни документи. Служителят, който ме обслужваше беше на ниво. Препоръчвам банката.“

Ц. В.

„Бързо и качествено обслужване. Ползвам потребителски кредит и кредитна карта. Доволна съм и от електронното банкиране. След като подадох искане за кредит бързо получих отговор без излишни условности.“

С. К.

„Обслужването е на ниво. Доволен съм от служителите и отношението. Препоръчвам.“

Д. М.