Профи Кредит – мнения

Информация и мнения за Profi Credit

images
Пазарът на бързи кредити в България е богат и разнообразен и изисква от потенциалните и активните потребители да се интересуват от текущите процеси. Затова на вашето внимание, представяме информация и мнения за още една присъстваща небанкова кредитна фирма на българския пазар – Профи Кредит.

krediti-online-byrzi

Профи Кредит – компанията

Профи Кредит България е част от Профиреал Груп – компания, която осъществява финансови услуги в централна и източна Европа и на Азиатския континент. Компанията е регистрирана и лицензирана от БНБ през 2010, и е една от тези, които повишиха качеството на услугите е бизнеса с бързи заеми в последните 10 години в България.

Профи Кредит – продукти в категорията бързо мини кредитиране

В сайта на фирмата https://proficredit.bg, всеки може да се спре на тези точки, които го интересуват и да разгледа изложените продукти. Всеки който отговаря на общите условия за кандидатстване, може да потърси бърз кредит в размер между 100 и 5000 лева, на равни погасителни вноски, в период от 4 до 24 месеца, в зависимост от сумата. Може да се кандидатства онлайн с попълване на бланка, или в един от 59-те офиса в страната.

За лоялните клиенти, които стават такива според критериите на компанията, има възможност за теглене на по-големи суми пари при изгодни условия, по-лесно кандидатстване и по-дълги срокове за погасяване. Трябва да се подчертае, че за максимално бързо разглеждане на заявлението за кандидатстване се заплаща такса във формата на пакет за екстра услуги.

От Профи Кредит осигуряват на своите клиенти, отлично обслужване, възможност за консултация с експерт, индивидуален подход към всеки клиент според неговите финансови възможности и потребност за бърз заем.krediti-online-byrzi