Проверка за одобрение на кредит

Как може да се направи проверка за одобрение?

Искате да разберете може ли да Ви бъде отпусната желаната сума като заем? Как най-бързо да получите такава информация? Разглеждайки оферти за кредити ще видите много условия и изисквания. Човек е възможно да се обърка в цялата информация и да не получи отговорите, от които се нуждае, за да предприеме стъпки за теглене на кредит.

В нашия сайт освен, че сме представили пълна информация за всички банкови и небанкови финансови институции и кредитите, които предлагат, имате възможност да направите проверка за одобрение на кредит. В лесни стъпки отправете запитване към нас и след обсъждане на искането Ви ще намерим най-подходящия вариант за получаване на желания кредит. По този начин ще получите ясен отговор може ли да Ви бъде отпуснат кредит, при какви условия и в коя кредитна компания. Ще спестите много време и усилия, като едновременно с това ще получите отговор на всички въпроси и колебания, които имате.

Подай запитване

Предварително одобрение за кредит

Част от банките предлагат предварително одобрение на искане за кредит. Най-често се предлага като вариант при ипотечните кредити, тъй като процедурата при тях е по-дълга и сложна. Но е възможно да бъде приложено и при потребителските кредити.

Предварителното одобрение е един сигурен вариант, при който сте наясно, че банката Ви одобрява като потенциален кредитополучател и единствено остава сделката да се реализира. По този начин ще знаете точно при какви условия е одобрен кредита, тъй като документите ще са разгледани и рискът оценен. Ако само сте оферирани за кредит, това не означава, че ще бъде одобрен. Затова, ако искането бъде предложено за предварително одобрение ще имате известна доза сигурност.

Заяви кредит онлайн

Предварително одобрение – важно да знаете!

Имайте предвид, че всяко одобрение има определен срок на валидност. Трябва да знаете какъв е срокът на валидност на решението в кредитната компания, в която сте подали искане за кредит, за да сте наясно точно с колко време разполагате.

Друг въпрос, който следва да уточните е дължите ли такса за предварително одобрение. Някои от финансовите институции не начисляват подобна такса с цел да привлекат клиенти, които след одобрението си гарантират, че няма да изгубят. Но подобно условие може да не е валидно за всяка една компания предлагаща тази услуга.

Заявете безплатна консултация в кредитния ни портал и ще обсъдим най-добрият и изгоден вариант да получите исканата сума като кредит. Ще Ви помогнем и съдействаме в избора на оферта.

 

Виж повече и заяви онлайн

Спести си време, нерви и пари