Предварително одобрение за ипотечен кредит

Предварително одобрение за ипотечен кредит

Възможно ли е да се получи предварително одобрение на кредит?

Искате предварително да знаете ще бъдете ли одобрени за ипотечен кредит? Някои от банките предлагат такава възможност с цел привличане на клиента. Може да потърсите информация кои банки предлагат подобна услуга, какво ще Ви струва това, колко време е валидно одобрението, какви документи са необходими, за да бъде разгледано искането и каква е процедурата, когато ще кандидатствате за кредита?

Търсиш най-изгодния ипотечен кредит

Заяви най-добрите оферти за теб

За какво може да послужи предварителното одобрение?

До някаква степен ще означава спокойствие за Вас, тъй като ще сте наясно дали избраната банка може да Ви отпусне кредит и при какви условия. Това е важно, за да не си изгубите време в събиране на документи за конкретната банка, да платите таксите за оценка на имота и разглеждане на кредита и след това да не бъдете одобрени. Така ще сте си загубили времето и няма да може да спазите срокове, ако сте поели ангажимент към продавача на имота.

Заяви безплатна консултация

Какво включва предварителното одобрение?

На базата на доходите и ориентировъчна цена на имота, до която искате да закупите жилище, банката ще одобри лимит. Тази възможност е много подходяща, ако все още не сте намерили жилището, което искате да закупите. Понякога търсенето на подходящия имот отнема много време. Едновременно с търсенето може да се възползвате от тази възможност за предварително одобрение.

Вижте най-изгодните кредити

След като изберете имота, следва да подадете всички изисквани документи, за да може банката да входира искането Ви. Процесът по одобрение ще бъде по-кратък, защото предварително вече искането Ви е разглеждано.

Съветът ни е да разгледате всички възможности за предварително одобрение и да изберете банка, с която и на следващ етап ще работите, т. е. ще входирате и искането си след като намерите жилище. Как да бъдете сигурни в избора на банка? Разгледайте предложенията на банките, сравнете условията и кандидатствайте за кредит.

Всичко това ние ще го направим напълно безплатно за Вас. Ще съберем цялата необходима информация, ще обсъдим искането и ще изберем най-изгодната и подходяща оферта за ипотечен кредит.

Избери най-изгодния ипотечен кредит

Заяви безплатна консултация и съдействие