Потребителски кредит с ниска лихва

Как да получите потребителски кредит с ниска лихва?

Търсите ниска лихва по потребителски кредит? Имайте предвид, че не само лихвеният процент е важен и най-съществен при избор на потребителски кредит. Ще разгледаме най-важните параметри, които не са за пренебрегване, когато търсите потребителски заем.

Вижте най-изгодните кредити

  • Лихва – важен момент е каква е лихвата като структура – фиксирана или променлива. Често пъти кредитоискателите търсят задължително оферти с фиксирани лихви. Това, обаче не означава, че именно офертата с постоянна лихва е най-изгодна. Фиксираните лихвени проценти са с по-високи стойности, тъй като с тях кредитните компании целят и определена защита при промяна във времето. Тези лихвени нива не са идентични с променливата лихва към момента. Ако потърсите оферта от една финансова институция с фиксиран и с променлив лихвен процент ще се убедите, че променливата лихва е по-ниска. От друга страна променливата се влияе при всяко нарастване на индексите. Затова е важно да се определи в дългосрочна перспектива кое ще бъде изгодно за Вас.
  • Такси и комисионни – проучете какви такси се дължат и изчислете каква ще бъде сумата на всички разходи по отпускане на кредита.
  • Съпътстващи продукти и услуги – какви допълнителни банкови услуги се задължавате да ползвате с тегленето на потребителски кредит. Това е важен въпрос, защото ще увеличи месечните Ви разходи и съответно оскъпяването по кредита.
  • Застраховки – какви застраховки задължително трябва да сключите и има ли вариант да бъдат избегнати.
Виж потребителските кредити

 

Лихвата, таксите по кредита и разходите за съпътстващи продукти определят това до колко изгоден ще бъде кредита за Вас.

За да сте убедени в правотата на решението Ви коя оферта да изберете заявете искането си в кредитния ни портал. Ще обсъдим всички въпроси свързани с тегленето на потребителски кредит и ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение.

 

Подай запитване

Потребителски кредит с най-ниска лихва

Проучили сте няколко оферти и предстои да изберете от коя кредитна компания да изтеглите кредита. Най-лесното сравнение е избор на кредит с най-ниска лихва. Това, обаче най-изгодният кредит ли ще бъде?

В повечето случаи най-ниската лихва не определя най-изгодната оферта. Изборът на предложение трябва да е на база комплексна оценка на офертата. Трябва да се разгледат всички детайли и да бъде обсъден процесът на одобрение. В зависимост от целта на кредита и това колко бързо са Ви необходими средствата ще определи и избора на кредитна институция, от която да изтеглите заема.

По всички въпроси с тегленето на потребителски кредит и избор на най-изгодната и благоприятна оферта за финансиране ще Ви консултираме безплатно. Подайте запитване онлайн и ще получите желаното решение на въпроса.

 

Най-добрите оферти

Избери кредит с 1 клик