Потребителски кредит с доход от чужбина

Условия по потребителски кредити с доход от чужбина

Как да изтеглите потребителски кредит, ако работите в чужбина? Условията и изискванията на всяка една кредитна институция са различни. Част от банките имат конкретно разработени кредитни продукти за лица работещи в чужбина. Обикновено става въпрос за ипотечни кредити и основно вниманието им е насочено именно към този вид финансиране. Въпреки, че става въпрос за ипотека, винаги се изисква и участник в кредита, който да е лице работещо в страната. Това е доста натоварващо условие, тъй като не винаги може да се намери такова лице, което да участва в кредита като съдлъжник или поръчител.

При потребителските кредити въпросът е малко по-сложен, тъй като няма конкретен кредитен продукт с доход от чужбина. Ако се отпусне такъв кредит от банка, трябва да се разглежда като изключение и при поставени индивидуални условия.

 

Подай запитване

 

Как да изтеглите потребителски кредит с доход от чужбина?

Разгледайте условията на банките и селектирайте тези с по-либерални условия. Подайте запитване онлайн и коментирайте възможността за отпускане на потребителски кредит. Най-добрият вариант е да изясните условията, при които банката може да отпусне кредита, за да знаете дали може да ги изпълните. Също така, в случай, че не са изгодни за Вас да прецените струва ли си да правите компромис, за да вземете кредита. Всичко това зависи и от целта на кредита. Ако парите са Ви необходими и трябва да изтеглите заема то ще трябва да отговорите на изискванията на банките.

Заяви кредит

Потребителски кредити за българи в чужбина

Като цяло тегленето на потребителски кредит за работещи в чужбина е доста трудно и е въпрос на конкретно изключение, което банката е склонна да направи, за да разреши кредита. Вариант да се отпусне заем е от фирма за бързи кредити. Може да изтеглите кредит само срещу лична карта без да е необходимо да доказвате доходите си. Ако Ви е необходима по-голяма сума пари, то е възможно също да бъде отпуснат бърз потребителски кредит. При по-големите суми е възможно да има и допълнително условие, но не е задължително.

В сайта ни сме представили пълна информация за кредитните компании в страната и предлаганите от тях кредити. Разгледайте условията, направете бързо и лесно сравнение и отправете запитване.

 

Най-добрите оферти

Вземи кредит за минути